Ο Μιχάλης Λεοντιάδης με τον Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 - 17:50

Επιστολή του Συναγωνιστή Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση στον Μιχάλη Λεοντιάδη

Αγαπητέ Μιχάλη Λεοντιάδη,

Καταρχάς να σου θυμίσω ότι όταν βγάλαμε την φωτογραφία, στην οποία είναι και ο κοινός μας φίλος, και εγώ ήξερα ποιος ήσουν αλλά και εσύ ήξερες ποιος ήμουν εγώ!

Σκέφτηκα να σου κάνω την πρόταση να αγωνιστούμε μαζί, γιατί σε θαύμαζα από μικρό παιδί ως ποδοσφαιριστή τότε στα πέτρινα χρόνια του ΠΑΟΚ, γιατί εγώ ΠΑΟΚ έγινα σε δύσκολους καιρούς. Σε θαύμαζα για τον δυναμισμό σου, αλλά και τον ακέραιο χαρακτήρα σου.

Δεν ξέρω τι σου άλλαξε την γνώμη και έκανες πίσω. Όμως θα ήταν πιο σωστό να βγεις και να πεις ότι κύριοι πράγματι είχα μια πρόταση από την Χρυσή Αυγή, την οποία και αποδέχθηκα, αλλά μετά το σκέφτηκα καλύτερα και το μετάνιωσα. Όχι να λες δεν γνωρίζω τίποτα και διαμαρτύρομαι!

Δεν ξυπνήσαμε ένα πρωί ξαφνικά και βάλαμε το όνομά σου στις λίστες της Χρυσής Αυγής. Δεν πειράζει... καλή καρδιά!

Εγώ θα κρατήσω να θυμάμαι τον Μιχάλη Λεοντιάδη που θαύμαζα από παλιά. Η αλήθεια είναι πως να κατέβεις υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή δεν είναι εύκολο πράγμα, είναι δύσκολο το... ταμπούρι μας.

Μπορεί να μην μας ένωσε η αγάπη για κοινό πολιτικό Αγώνα, μας ενώνει ακόμα η αγάπη για τον ΠΑΟΚ. Εύχομαι καλή συνέχεια σε ό,τι και αν κάνεις.

Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας
Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης