Ο Λαός απαιτεί κάθαρση και Εθνική αξιοπρέπεια - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018 - 13:31

Ο Λαός απαιτεί κάθαρση και Εθνική αξιοπρέπεια - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Σε δημοσκόπηση η οποία παρουσιάστηκε την Κυριακή 4 Μαρτίου του 2018 το 78% των πολιτών ζητεί κάθαρση για την Novartis, ενώ είναι δεδομένο από πλήθος δημοσκοπήσεων των τελευταίων εβδομάδων ότι ένα ποσοστό μεγαλύτερο του 70% των Ελλήνων δεν επιθυμεί ονομασία για τα Σκόπια, η οποία θα περιέχει τον όρο “Μακεδονία” για τα Σκόπια.

Στην ίδια δημοσκόπηση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι και πάλι τρίτο κόμμα με ποσοστό το οποίο πλησιάζει το διψήφιο και όλα δείχνουν ότι το παραμύθι περί ενός νέου κραταιού ΠΑΣΟΚ, ρυθμιστή της δημόσιας ζωής, τέλειωσε προς... μεγάλην θλίψιν και απογοήτευσιν των “νταβατζήδων” της χώρας. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι μόνον παραμένει δυνατή, αλλά ευρίσκεται και σε συνεχή ανοδική πορεία. Και αυτό έχοντας απέναντί της ένα ολόκληρο σύστημα, διώξεις, αποκλεισμούς και μια πέμπτη φάλαγγα ρουφιάνων του καθεστώτος.

“ΚΑΘΑΡΣΗ” ΓΙΑ ΤΑ... ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Μετά την αποκάλυψη τους σκανδάλου με τους δύο πάμπλουτους (και αριστερούς βεβαίως!) υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, που έπαιρναν επίδομα ενοικίου, ο Αλέξης Τσίπρας αναγκάστηκε να προχωρήσει σε ανασχηματισμό και επειδή το θράσος δεν έλειπε ποτέ από την αριστερά, θέλησε να εμφανίσει αυτόν τον αναγκαστικό και ντροπιαστικό ανασχηματισμό σαν ηθική νίκη! Για τον ανασχηματισμό το κίνημά μας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: “Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για τον ανασχηματισμό- Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018: Κανένας ανασχηματισμός και καμία «μεταγραφή» δεν πρόκειται να σώσει αυτήν την κυβέρνηση, η οποία οδηγεί την χώρα όχι μόνο σε οικονομικό κατήφορο αλλά και σε μεγάλες εθνικές ήττες. - Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου”.

Δυστυχώς δεν πέρασε παρά μόλις μία ημέρα και συνέβη μια “εθνική ήττα”, το γνωστό περιστατικό στον Έβρο. Για το θέμα αυτό, αλλά και για την ασυδοσία και κάλυψη την οποία παρέχει το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ στους παρακρατικούς της αριστεράς, προέβην στο περιστύλιο της Βουλής στην παρακάτω δήλωση: “Καταγγέλλουμε την νέα επιθετική ενέργεια κατά της Ελλάδος της Τουρκίας. Η αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων στρατιωτών είναι μία ενέργεια προκλητική, στην οποία οφείλει να απαντήσει και η κυβέρνηση και η Αξιωματική Αντιπολίτευση. Συνένοχοι στην στάση της Τουρκίας είναι οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η Ευρώπη που την αφήνουν και προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες. Η Ελλάδα πρέπει να απαντήσει, να προβεί σε διαβήματα στους διεθνείς οργανισμούς. Όσο για την δήλωση Τόσκα κατά της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας είναι για γέλια και για κλάματα. Και για τους δύο. Γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι εδώ ακριβώς σε αυτό το σημείο είχαν συλληφθεί αυτοί που εισέβαλαν στην Βουλή και με εντολή του Προέδρου της Βουλής, αλλά και του υπουργού του κ. Τόσκα αφέθηκαν ελεύθεροι. Ας αφήσουν την υποκρισία. Η Χρυσή Αυγή τους απαντά: Αναρχικοί και μπολσεβίκοι, αυτή η γη δεν σας ανήκει!”

Δυστυχώς εις ό,τι αφορά τις σχέσεις μας με την Τουρκία δικαιωθήκαμε πλήρως και απεδείχθη πολύ σωστή η κατηγορηματικά αρνητική κριτική μας για την επίσκεψη Ερντογάν, για την οποίαν θριαμβολογούσαν οι κυβερνώντες και εσιώπησαν οι της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως και τα λοιπό κόμματα του λεγόμενου “δημοκρατικού τόξου”. Είναι προφανές όμως, ότι τόσο τα ζητήματα τα εθνικά και η δυσμενής, δυστυχώς, εξέλιξή τους, όσο και τα σκάνδαλα, με τα οποία επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό, δρομολογούν ένα νέο πολιτικό τοπίο στη χώρα.

Η ΕΞΑΡΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για έλλειψη εθνικής πολιτικής κατηγορεί η Ν.Δ. τον ΣΥΡΙΖΑ, λες και όταν κυβερνούσε αυτή είχε διαφορετική πολιτική… Για σκάνδαλα από την πλευρά του κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ την Νέα Δημοκρατία. Όμως, και τα δύο είδη των κατηγοριών, τις οποίες εξαπολύουν ο ένας στον άλλον δεν φαίνεται να ωφελούν πολιτικά κανέναν από τους δύο. Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω απόσπασμα από άρθρο της πρώτης σελίδας της εφημερίδας “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, το οποίο δημοσιεύθηκε προ ημερών: “Είναι σαφές ότι διά του «μακεδονικού ζητήματος» ο κ. Τσίπρας επεχείρησε να δημιουργήσει ρήγμα στη Ν.Δ. Οι γιγαντιαίες συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα ακύρωσαν τον σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ και οδήγησαν σε έξαρση εθνικού αισθήματος. Αλλά το θέμα είναι ότι με δεδομένη την κατάπτωση του ηθικού των πολιτών κατά την τελευταία δεκαετία, τα οφέλη της εθνικής διεγέρσεως θα δρέψει τελικά η ολικώς αντισυστημική άκρα Δεξιά.”

Ποια είναι όμως τελικά αυτή “η ολικώς αντισυστημική άκρα δεξιά”; η οποία και θα δρέψει τελικά τα πολιτικά οφέλη; Η απάντηση είναι προφανής... 

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή