Ο Δούρειος Ίππος της εισβολής ασιατών και αφρικανών στην Ευρώπη

Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 - 08:27

Ο Δούρειος Ίππος της εισβολής ασιατών και αφρικανών στην Ευρώπη

Έχουμε τονίσει πολλάκις ότι πίσω από την εισβολή εκατομμυρίων Ασιατών και Αφρικανών στην Ευρώπη κρύβεται η πολιτική ατζέντα των Σιωνιστών. Πρόθεση αυτής της πολιτικής των Σιωνιστών είναι η «αραίωση» του γηγενούς πληθυσμού μεσοπρόθεσμα με σκοπό μακροπρόθεσμα να του αφαιρεθεί μόνιμα η εξουσία. Δηλαδή έχουμε να κάνουμε με μια μορφή εθνοκάθαρσης, μόνο που αυτή δεν επιβάλλεται από κάποιους ξένους κατακτητές αλλά από οργανωμένους ισλαμιστές εισβολείς που μακροπρόθεσμα θα αντικαταστήσουν τους αυτόχθονες πληθυσμούς.

Η πλημμυρίδα των δήθεν προσφύγων είναι κάτι περισσότερο από μια μαζική μετανάστευση, πρόκειται για μια εισβολή, πρόκειται για ένα όπλο μαζικής καταστροφής που θα εξοντώσει την Ελλάδα και την Ευρώπη. Οι πραγματικά φτωχοί μετανάστες ή πρόσφυγες που αιτούνται άσυλο στα ευρωπαϊκά κράτη χρησιμεύουν μόνο ως προμετωπίδα. Με το πρόσχημα του ασύλου ένας τεράστιος στρατός νεαρών ανδρών (όλοι είμαστε μάρτυρες καθημερινά αυτής της κατάστασης) εισβάλλει στις ευρωπαϊκές χώρες και πολύ σύντομα όλοι αυτοί οι μουσουλμάνοι άνδρες θα μεταλλαχθούν σε πολεμιστές πόλεων, ενώ ταυτόχρονα θα αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο η γεννητικότητα τους.

Τουλάχιστον το 80% των αιτούντων άσυλο είναι άνδρες ηλικίας έως 30 ετών, σχεδόν όλοι τους είναι μουσουλμάνοι του σουνιτικού δόγματος και στην πλειοψηφία τους οπαδοί των πάσης φύσεως εξτρεμιστικών-τρομοκρατικών οργανώσεων του Ισλάμ.

Η πολιτική νομενκλατούρα των Βρυξελλών λειτουργώντας ως Δούρειος Ίππος παρουσιάζει με «ανθρωπιστικό» τρόπο τα γεγονότα της εισβολής λαθρομεταναστών που ως γνωστόν η ίδια δημιούργησε, γεγονότα που αναπόφευκτα προκαλούν ρήξη του ευρωπαϊκού πολιτισμού και κατάργηση της εθνοτικής σύστασης των λαών της Ευρώπης. Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε το εξής εξωφρενικό: «Η Ευρώπη χωρίς τα εκατομμύρια των Ασιατών και Αφρικανών μεταναστών θα χαθεί». Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιούνκερ είναι διαπρύσιος υποστηρικτής της θεωρίας του Coudenhove-Kalergi, ο οποίος οραματιζόταν από τις αρχές του 20ου αιώνα την μίξη μεταξύ Ευρωπαίων και Ασιατών-Αφρικανών και την δημιουργία μιας νέας νεγροειδούς φυλής.

Σύμφωνα με τον Γιούνκερ και την πολιτική νομενκλατούρα της ΕΕ, η Ευρώπη έχει «επείγουσα ανάγκη» για την μαζική μετανάστευση από την Αφρική και Ασία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Βρυξέλλες δημιουργούν την νομική υποδομή και το νόμιμο πλαίσιο για την έλευση και την παραμονή των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην γηραιά ήπειρο. Τουτέστιν οι ευρωπαϊκοί λαοί, οι αυτόχθονες Ευρωπαίοι, προδίδονται και εκδίδονται από την ηγεσία της ΕΕ στο Ισλάμ. Μετά από χίλια χρόνια απουσίας μαζικής μετανάστευσης από εντελώς συγκρουόμενους πολιτισμούς και με μετρούμενη φυσική μείωση του πληθυσμού της, η Ευρώπη κυριαρχούμενη από σιωνιστικά συμφέροντα ανοίγει τις πύλες της σε εκατομμύρια ισλαμιστές Ασιάτες και Αφρικανούς εισβολείς και αναπόφευκτα θα λεηλατηθεί και θα εξισλαμιστεί.

Η «επείγουσα ανάγκη» στην οποία παραπέμπει ο Γιούνκερ για να δικαιολογήσει την μαζική μετανάστευση από τις φτωχότερες και τις πλέον εγκληματικές χώρες του κόσμου, έχει σχέση σύμφωνα με το σκεπτικό του με την αντιστάθμιση της γήρανσης της ευρωπαϊκής κοινωνίας λόγω της δημογραφικής εξέλιξης και την προκύπτουσα αναγκαιότητα για εργατικά χέρια. Εξ αυτού όμως προκύπτει το εξής εύλογο ερώτημα: Γιατί η ΕΕ και οι χώρες-μέλη που την απαρτίζουν δεν δημιούργησαν και δεν δημιουργούν μια με κίνητρα οικογενειακή πολιτική που θα έλυνε το δημογραφικό πρόβλημα και το αντισταθμίζουν αντ’ αυτού με τους βαρβάρους εισβολείς; Η απάντηση είναι απλή. Διότι αυτή είναι η ατζέντα των Σιωνιστών, αυτό είναι το μακρόπνοο σχέδιο του εξανδραποδισμού των αυτόχθονων λαών της Ευρώπης, αυτό είναι το υποχθόνιο πρόγραμμα αλλοίωσης των εθνολογικών χαρακτηριστικών των ευρωπαϊκών λαών.

Γνωρίζουμε λοιπόν τους σχεδιασμούς των προδοτών που κυβερνούν την Ελλάδα και πολλές άλλες χώρες της Ευρώπης. Εάν αυτοί οι προδότες δεν εμποδιστούν από μια μεγάλης κλίμακας εθνοτικής αναγέννησης των λαών της Ευρώπης, τότε τα γεγονότα που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια σχετικά με την εισβολή των Ασιατών και Αφρικανών θα οδηγήσουν αναμφισβήτητα στην κατάρρευση του πολιτισμού μας και στην εθνοτική καταστροφή. Για τους προδότες που μας κυβερνούν είναι εντελώς άσχετο αν οι μελλοντικοί Έλληνες και Ευρωπαίοι θα ζουν σε ένα περιβάλλον ευρωπαϊκής κουλτούρας ή θα έχουν χαρακτηριστικά νεγροειδούς φυλής ή θα υποταχθούν στο Ισλάμ, σημασία για αυτούς έχει η υποταγή στον σιωνιστικό ηγεμόνα.

Αυτοί που θέλουν να υψώσουν φράγμα στην λαθροεποίκιση και στον εξανδραποδισμό της Ευρώπης θα πρέπει να αντιμετωπίσουν αυτή την κρίση και τα απόνερα αυτής με μεθόδους που προσιδιάζουν στην παρούσα χαοτική κατάσταση και στην καταστρεπτική ασυνειδησία του εχθρού, άλλως θα καταλήξουμε όλοι στα θανατηφόρα χαρακώματα που ήδη σκάβουν για εμάς οι νεοιμπεριαλιστές Σιωνιστές και τα ορφανά του Coudenhove-Kalergi.   

Γ. Λιναρδής