Ντροπή και αίσχος: Σχέδιο τρομοκρατίας των Ελλήνων μαθητών εκπόνησε ο Σύριζα!

Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018 - 16:28

Ντροπή και αίσχος: Σχέδιο τρομοκρατίας των Ελλήνων μαθητών εκπόνησε ο Σύριζα!

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών ιστοσελίδων του Αγρινίου, οι συριζαίοι βρίσκονται σε τέτοιο πανικό εμπρός στις μαθητικές κινητοποιήσεις για την Μακεδονία μας, που εκπόνησαν σχέδιο τρομοκρατίας των Ελλήνων Μαθητών.

Διαβάσαμε, λοιπόν, ότι στο Αγρίνιο, οι αρχές, λειτουργώντας «αυτεπάγγελτα» - κοινώς κατόπιν άνωθεν εντολής – προχώρησαν στην σύλληψη 2 μαθητών 14 και 16 χρονών για την… υποκίνηση των καταλήψεων καθώς και των γονέων τους.

Το τραγελαφικό της όλης υποθέσεως είναι ότι την είδηση την διέψευσε το Υπουργείο Παιδείας, σημειώνοντας ότι κάτι τέτοιο «Θα ήταν εξάλλου εντελώς παράνομο μετά και την κατάργηση της σχετικής διάταξης του νόμου Διαμαντοπούλου (4009/11) που ποινικοποιούσε τις μαθητικές καταλήψεις».

Το δυστύχημα για τον Σύριζα είναι ότι η διάψευση αυτή διαψεύστηκε από τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες επιβεβαίωσαν την είδηση, παραλείποντας βέβαια να ονοματίσουν το ποιος (ή καλύτερα ποια) έδωσε αυτή την απαράδεκτη και παράνομη εντολή.

Όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο, οι «κατηγορούμενοι» αφέθησαν ελεύθεροι, αφού ουδέν «αδίκημα» είχε διαπραχθεί, όμως το παράδοξο παραμένει:

Επί 44 χρόνια γίνονται καταλήψεις για κάθε πιθανό κι απίθανο λόγο, χωρίς ουδέποτε να έχει πραγματοποιηθεί η οποιαδήποτε σύλληψη μαθητή, παρά την καταστροφή των σχολείων σε αυτές τις καταλήψεις.

Τώρα, που ο Σύριζα, αλλά και η Νέα Δημοκρατία (για να είμαστε δίκαιοι), βρίσκονται σε πλήρη πανικό εμπρός στην πανελλαδική μαθητική κινητοποίηση και παρά το γεγονός ότι σε αυτές τις καταλήψεις δεν έχει σπάσει ούτε τζάμι (με εξαίρεση μια τζαμαρία που γκρέμισε μαρξιστής καθηγητής για να τρομοκρατήσει τους μαθητές), ξαφνικά κινητοποιούνται οι αρχές για να επιβληθεί μία κόκκινη τρομοκρατία επάνω στα σχολεία.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο σχέδιο τρομοκρατίας επεκτείνεται και στους γονείς των μαθητών. Αλήθεια, σε πόσους γονείς, των οποίων τα παιδιά καίγανε την Αθήνα, απαγγέλθηκε η κατηγορία «παραμέληση εποπτείας ανηλίκων»; Μπορεί να απαντήσει αυτό το ερώτημα ο Σκουρλέτης, ο Βούτσης και άλλοι αξιωματούχοι του Σύριζα;