Ντοκουμέντο φρίκης από το Ισλαμικό Χαλιφάτο: Με βίντεο μίας ώρας γεμάτο αποκεφαλισμούς προειδοποιούν γι’ αυτά που θα γίνουν στην Ευρώπη!

Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017 - 21:05

Ντοκουμέντο φρίκης από το Ισλαμικό Χαλιφάτο: Με βίντεο μίας ώρας γεμάτο αποκεφαλισμούς προειδοποιούν γι’ αυτά που θα γίνουν στην Ευρώπη!

Τρία χρόνια μετά το πρώτο βίντεο με το οποίο προανήγγειλαν ουσιαστικά την εποχή του τρόμου, με εκατόμβες νεκρών σε ολόκληρη την Ευρώπη, οι ισλαμιστές αποφάσισαν να κυκλοφορήσει το «σίκουελ». Στο νέο βίντεο, διάρκειας περίπου μίας ώρας, δείχνουν αποκεφαλισμούς, βασανισμούς και παράλληλα καταφέρονται κατά του Πούτιν και του Άσσαντ.

Πολλοί αναλυτές σχολίασαν ότι αυτό το βίντεο αποτελεί αντίδραση στις συνεχείς ήττες των τζιχαντιστών τόσο στην Συρία, όσο και στο Ιράκ. Όμως, αυτό αποτελεί μία ανάλυση που προβάλλεται για να καθησυχάσει τα υποψήφια θύματα των τζιχαντιστών.

Στην πραγματικότητα το βίντεο της οργάνωσης δεν αποτελεί αντίδραση απέναντι στην ήττα, αλλά προαναγγελία νέων τρομοκρατικών χτυπημάτων σε όλη την Ευρώπη. Μπορεί να χάνουν εδάφη σε Συρία και Ιράκ, όμως κερδίζουν με πολύ γρήγορο ρυθμό εδάφη στην Ελλάδα, την Γαλλία, την Αγγλία και αλλού, όπου ολόκληρες γειτονιές κατοικούνται από ισλαμιστές και εφαρμόζεται η σαρία.

Συμβολικό, λοιπόν, το πλάνο με τους αιχμαλώτους των τζιχαντιστών που ανοίγουν τους τάφους τους. Αναφέρεται ξεκάθαρα στην πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» που εφαρμόζουν οι πολιτικάντηδες πρώτα στην Ελλάδα και ύστερα στην υπόλοιπη Ευρώπη.