Ντάισελμπλουμ, ο λαθροδιακινητής των τοκογλύφων: Κόψτε τις επιχορηγήσεις σε όσα κράτη δεν θέλουν λαθρομετανάστες

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015 - 23:45

Ντάισελμπλουμ, ο λαθροδιακινητής των τοκογλύφων: Κόψτε τις επιχορηγήσεις σε όσα κράτη δεν θέλουν λαθρομετανάστες

Το όραμα μιας πολυπολιτισμικής Ευρώπης στην οποία πλειοψηφία θα είναι οι λαθρομετανάστες αποκάλυψε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ που πρότεινε να δίνονται λιγότερα χρήματα από ευρωπαϊκούς πόρους στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αρνούνται να υποδεχθούν πρόσφυγες!

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine, ο Ντάισελμπλουμ αντέδρασε με αυτό τον τρόπο στη νίκη στις εκλογές στην Πολωνία του ευρωσκεπτικιστικού, συντηρητικού Κόμματος Νόμος και Δικαιοσύνη (PiS). Το κόμμα του Γιάροσλαβ Κατσίνσκι είχε ταχθεί στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας κατά της υποδοχής στην Πολωνία μουσουλμάνων προσφύγων.

Ο πρόεδρος του Eurogroup δήλωσε ότι χώρες όπως η Πολωνία λαμβάνουν κάθε χρόνο εκατομμύρια ευρώ από την Ε.Ε. και γι΄ αυτό αναμένονται ανταλλάγματα, δηλαδή να δέχονται αδιαμαρτύρητα τις ορδές των λαθρομεταναστών.

«Σε διαφορετική περίπτωση ίσως θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ένα μέρος του ευρωπαϊκού προϋπολογισμού -για παράδειγμα τους πόρους που θα δίνονταν στην Πολωνία, την Τσεχία και την Ουγγαρία- για να χρηματοδοτήσουμε την φροντίδα των αιτούντων άσυλο στην Τουρκία», τόνισε ο Ντάισελμπλουμ.

Με λίγα λόγια ο Ολλανδός λαθροδιακινητής των τοκογλύφων προστάζει οι χώρες της Ευρώπης να γίνουν κέντρα φιλοξενίας λαθρομεταναστών, ειδάλλως θα υποστούν οικονομική ασφυξία.