Νίκος Κούζηλος: ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μέσω της ΔΕΗ χρηματοδότησαν τον Ζάεφ! ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 - 20:01

Τα σκάνδαλα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά τον πολύπαθο οργανισμό της ΔΕΗ αποκάλυψε στην σημερινή του ομιλία ο Συναγωνιστής Νικόλαος Κούζηλος, αποδεικνύοντας ότι η τωρινή συγκυβέρνηση είναι άξιος συνεχιστής των προηγούμενων διεφθαρμένων κυβερνήσεων.

Προσφάτως, η ΔΕΗ εξαγόρασε την σκοπιανή εταιρεία EDS sierra έναντι 5,2 εκατ. ευρώ, ενώ εντελώς τυχαία η προεκλογική εκστρατεία του Ζάεφ στοίχισε 5,2 εκατ. ευρώ, γεγονός που κάνει τον καθένα να αναρωτιέται τα κίνητρα πίσω από αυτήν την εξαγορά της εταιρείας και κατά πόσο ο ΣΥΡΙΖΑ υπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα.

Ακόμα, ο βουλευτής Α’ Πειραιά τόνισε ότι ενώ πρόσφατη έκθεση έδειχνε την ΔΕΗ να είναι κερδοφόρα, μια δεύτερη έκθεση αποκάλυψε ότι εν τέλει αυτός ο οργανισμός είναι ζημιογόνος.

Μια σημαντική λεπτομέρεια: ανάμεσα στις εταιρείες που παρουσίασαν την έκθεση για κερδοφορία της ΔΕΗ συμπεριλαμβάνεται εταιρεία της οποίας ιδιοκτήτης είναι υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σε άλλη εταιρεία εργαζόταν η νυν πρόεδρος του Υπερταμείου.

Σκάνδαλα όπως τα παραπάνω δείχνουν πως για την εξυγίανση της εθνικής οικονομίας δεν είναι ικανοί ούτε οι λιμπεραλιστές, ούτε οι αριστεροί, αλλά μόνο μια εθνική κυβέρνηση, η κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής!