Νίκος Φίλης: Δεν είναι μείζον το ζήτημα της αιχμαλωσίας των Ελλήνων Στρατιωτικών - Κακώς το προέβαλλαν τα ΜΜΕ! ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018 - 16:36

Νίκος Φίλης: Δεν είναι μείζον το ζήτημα της αιχμαλωσίας των Ελλήνων Στρατιωτικών - Κακώς το προέβαλλαν τα ΜΜΕ! ΒΙΝΤΕΟ

Είναι μερικοί πολιτικοί, όπως ο Πάγκαλος παλαιότερα και εσχάτως ο Φίλης που σοκάρουν με τον πολιτικό παχυδερμισμό τους και την προσήλωσή τους στο κομματικό ιδιοτελές συμφέρον τους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δηλώσεις του Φίλη σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το ζήτημα με τους Έλληνες Στρατιωτικούς που βρίσκονται αιχμάλωτοι της σουλτανικής σατραπίας του Ερντογάν, «δεν είναι το μείζον» και «είναι λάθος, ζητήματα τόσο λεπτά να αποτελούν αντικείμενο παραπλανητικής ενημέρωσης των Ελλήνων πολιτών. Βοηθάει την Τουρκία να θέτουμε ως θέμα της πολιτικής αντιπαράθεσης το θέμα αυτό».

Με απλά λόγια, ο Φίλης μέμφεται τα ΜΜΕ που αναπαρήγαν την είδηση της αιχμαλωσίας των Ελλήνων Στρατιωτικών. Θα προτιμούσε, βεβαίως, να μην λέγανε τίποτα για τέτοια θέματα και να επικεντρώνονται στα «μείζονα» θέματα, κατά Φίλη που δεν είναι άλλο από την «οικονομία».

Θαυμάστε τον…

Υ.Γ.: Πάντως, αφού δεν θεωρεί ο Φίλης μείζον ζήτημα την αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών, δεν φανταζόμαστε να έχει αντίρρηση να πάει ως αντάλλαγμα στις Φυλακές της Αδριανούπολης.