Νικόλαος Μιχαλολιάκος: Είμαι αμετανόητος Εθνικιστής - Δεν μπορείτε να μας λυγίσετε!

Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014 - 13:37

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος ήταν καταπέλτης κατά του σάπιου καθεστώτος των επιόρκων και των σκευωρών.

Αρχικά, δήλωσε: "Οδηγήσατε με χειροπέδες τον Αρχηγό του τρίτου κόμματος παράνομα και αντισυνταγματικά". Στην συνέχεια ευχαρίστησε τις 536.000 χιλιάδες των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής που σήκωσαν το ανάστημά τους στη χούντα του Σαμαρά και του Βενιζέλου και μίλησε για το σόου, αναφερόμενος στη σύλληψη του ίδιου και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μιλώντας για στημένο παιχνίδι και παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος χαρακτήρισε όλο το αντισυνταγματικό τόξο: "Ντροπή σας ψευτοδημοκράτες".

"Η Χρυσή Αυγή είναι θύμα πολιτικής σκευωρίας, δεν βρέθηκαν όπλα, ούτε άλλα στοιχεία σε βάρος των μελών. Πού είναι το μαύρο χρήμα, πού είναι τα οπλοστάσια;"

Αναφερόμενος στην ομολογία Μπαλτάκου είπε πως ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης είχε πει όσα ανέφερε στον Ηλία Κασιδιάρη και στον ίδιο. "Δεν είναι όμως μόνο ο Μπαλτάκος, μέσα στο κινητό που μου κατάσχεσε η αντιτρομοκρατική υπήρχε και ένα όνομα Γεώργιος Μουρούτης. Εκείνος και δύο υπουργοί της ΝΔ θέλησαν να προσεταιρισθούν".

Τέλος, τόνισε πως είναι τίτλος τιμής οι χειροπέδες: "Είμαι αμετανόητος Εθνικιστής και Χρυσαυγίτης".

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατέληξε: "Είστε μια θλιβερή κυβέρνηση μειοψηφίας που πρέπει να πέσει. Δεν μπορείτε να μου λυγίσετε την ψυχή ότι κι αν κάνετε. Ψηφίζετε νομοσχέδια που πουλάνε την Πατρίδα.

Καλώ όλον τον ελληνικό λαό να δώσουν τον Αγώνα τον καλό για να πέσει η αντεθνική κυβέρνηση".