Νέοι κεραυνοί Αμβρόσιου κατά ρυπαρού Πολάκη: Τιμή και Δόξα στον Ήρωα Στρατηγό Ντερτιλή - Γλυκιά ελπίδα η Χρυσή Αυγή!

Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2018 - 19:33

Νέοι κεραυνοί Αμβρόσιου κατά ρυπαρού Πολάκη: Τιμή και Δόξα στον Ήρωα Στρατηγό Ντερτιλή - Γλυκιά ελπίδα η Χρυσή Αυγή!

Ο Εθνικός Ιεράρχης Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος έδωσε την αρμόζουσα απάντηση στον απαράδεκτο συριζαίο Πολάκη και στα όσα υβριστικά ξεστόμισε εναντίον του.

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση του Σεβασμιωτάτου Αμβρόσιου:

Οχετός το στόμα Πολάκη! Σας ευχαριστώ θερμότατα υπουργέ κύριε κύριε... Πολάκη! Καθώς μας πληροφορεί ο ιστότοπος «το βήμα ορθοδοξίας» ο Εξοχώτατος καί πολύ μάγκας Υπουργός ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ Πολάκης άνοιξε το στόμα του και -αναφερόμενος στο ταπεινό πρόσωπό μας- απέδειξε, ότι το στόμα του δεν είναι τίποτε περισσότερο παρά μόνον ένας σχέτος οχετός Θερμότατα, λοιπόν, τον ευχαριστούμε, διότι απέδειξε ο  ίδιος πόσο ανυπόληπτο πρόσωπο τυγχάνει, οπότε οι ύβρεις του για το ταπεινό πρόσωπό μας δεν είναι παρά έπαινος, Τιμή και Δόξα!

Τιμή μας είναι, το γεγονός, ότι υπηρετήσαμε -ως Εφημέριος- την ένδοξο Ελληνική Βασιλική Χωροφυλακή από το Φεβρουάριο 1968 έως τον Αύγουστο 1976 ως Εφημέριος Ιεροκήρυξ των Σχολών Αξιωματικών και Υπενωμοταρχών Χωροφυλακής. Εκεί δεν πήγαμε μόνος! Η Μητέρα Εκκλησία μας διέταξε να αναλάβουμε το πόστο αυτό. Κι εμείς προσπαθήσαμε να μεταδώσουμε το μήνυμα του Ευαγγελίου. Αλλά γιατί παρασιωπάτε μία λεπτομέρεια; Συγχρόνως ήμασταν και ομιλητής - διδάχος του Ευαγγελίου στις μεικτές τότε Σχολές Μοιράρχων και Αστυνόμων της Αστυνομίας Πόλεων, δηλαδή στα Ειδικά Σεμινάρια Αξιωματικών προ της προαγωγής των στον επόμενο βαθμό!  Στη θέση αυτή υπηρετήσαμε και στα χρόνια της μεταπολιτεύσεως! Γιατί το αποσιωπάτε;

Τιμή καί δόξα μας επίσης είναι τό γεγονός, ότι επισκεφθήκαμε στις Φυλακές τον Ήρωα Στρατηγό Νικόλαο Ντερτιλή, στον οποίο ωμιλήσαμε για την ανάγκη να εξομολογηθή καί τελικά, φωτισθείς από τήν Χάριν του Κυρίου μας, ωδήγησε τα βήματά του κάτω από το επιτραχείλι του Εξομολόγου! Αγαπητέ Κύριε Κύριε Κύριε Κύριε ....Πολάκη κάποτε και Εσείς πρέπει να το κάνετε! Αλλοιώς Σας περιμένει η Κόλαση!

Διαβάστε την συνέχεια στο mkka.blogspot.gr