Νέα σοκαριστική τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία - 84 νεκροί! Τζιχαντιστής με φορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος πυροβολώντας - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016 - 09:23

Ο συνολικός αριθμός των νεκρών ανέρχεται μέχρι στιγμής στους 84. Ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκονται και παιδιά!

Χθες η Γαλλία γιόρταζε την Άλωση της Βαστίλης και την απαρχή της Γαλλικής Επαναστάσεως. Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στη Νίκαια, στην κεντρική λεωφόρο Προμενάντ ντεζ Ανγκλέ όταν ένας «γαλλοποιημένος» τυνήσιος τζιχαντιστής με ένα φορτηγό άρχισε να περνάει πάνω από τον κόσμο, πυροβολώντας όποιον δεν έπεφτε στις ρόδες του οχήματός του.

Το πλήθος επί του οποίου επέδραμε ο τζιχαντιστής ήταν της τάξεως των 100.000 ατόμων, το οποίο σε πλήρη πανικό άρχισε να τρέχει όταν έγινε αντιληπτή η πρόθεση του τζιχαντιστή. Ακολούθως ο οδηγός του επιτάχυνε και έπεσε πάνω στο πλήθος. Κατά πληροφορίες, μάλιστα, έκανε και ζιγκ ζαγκ προκειμένου να χτυπήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο τζιχαντιστής ενώ σκότωνε πατώντας με το φορτηγό του, πυροβολούσε  κατά του πλήθους. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς και ο δράστης έπεσε νεκρός.

Οι πολιτικάντηδες έσπειραν τους ανέμους των «ανοιχτών συνόρων» και τώρα οι πολίτες θερίζουν τις θύελλες της ισλαμικής τρομοκρατίας. Καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι στο σύνολο των αιματηρότερων τρομοκρατικών επιθέσεων τώρα τελευταία οι δράστες είναι είτε «ενσωματωμένοι μετανάστες», είτε «πρόσφυγες».

Η ουτοπία του πολυπολιτισμού καταρρέει σαν χάρτινος πύργος από τον συνδυασμό του ισλαμικού φονταμενταλισμού και της καπιταλιστικής – «δυτικής» θηριωδίας που επεκτείνεται με πολέμους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο συνολικός αριθμός των νεκρών ανέρχεται μέχρι στιγμής στους 84, ενώ οι τραυματίες είναι τουλάχιστον 150, εκ των οποίων 18 σε κρίσιμη κατάσταση. Ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκονται και παιδιά!

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να πληρώνουν οι λαοί της Ευρώπης τις ιδεολογικές εμμονές των πολιτικάντηδων και των ΜΚΟ που ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ για να γεμίζουν την Ευρώπη με λαθρομετανάστες!

Δείτε την φωτογραφία:

Η στιγμή της επιθέσεως σε ΒΙΝΤΕΟ: