Ο Μπουτάρης αποκάλυψε το όνομα της προδοσίας: «Νέα Μακεδονία» ή «Βόρεια Μακεδονία» η... λύση για το ψευδοκράτος των Σκοπίων

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 - 19:23

Ο Μπουτάρης αποκάλυψε το όνομα της προδοσίας: «Νέα Μακεδονία» ή «Βόρεια Μακεδονία» η... λύση για το ψευδοκράτος των Σκοπίων

Ενώ τα διάφορα… εθνικόφρονα παπαγαλάκια του Καμμένου (όχι τα φανερά, αλλά τα κρυφά και πιο… δαπανηρά, καθώς μασάνε πολύ καλά!) προσπαθούν να πείσουν τους αφελείς ότι επίκειται… μεγάλη νίκη για την Ελλάδα στο θέμα του ονόματος των Σκοπίων (αλλά χωρίς να μπαίνουν σε λεπτομέρειες), έρχεται ο… μαρτυριάρης Μπουτάρης και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Μπουτάρη:

«Ο Ζάεφ δεν έχει εθνικιστικές ιδέες όπως δυστυχώς είχε ο προκατοχός του Γκρούεφσκι και είναι έτοιμος να αποδεχθεί τον όρο “Δημοκρατία της Νέας Μακεδονίας” ή ”Βόρεια Μακεδονία» συμπληρώνοντας ότι επίσης η Ελλάδα δεν θα αποδεχθεί ποτέ τον όρο ”Δημοκρατία της Μακεδονίας”».

Μάλιστα, ο… μαρτυριάρης αποκάλυψε ότι ο Ζ. Ζάεφ τον διαβεβαίωσε ότι γίνονται προετοιμασίες για τις επερχομένες συνομιλίες, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες, τονίζοντας απλά πως «υπάρχει θετικό κλίμα».

Καταλαβαίνετε τώρα που το πάνε οι καταπιόνες των μυστικών κονδυλίων; Θα παρουσιάσουν την πανωλεθρία ως… θρίαμβο! Άξιος ο -παχυλός- μισθός τους!

ethnikismos.net