ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ: Δημοψήφισμα για το “προσφυγικό”!

Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016 - 14:28

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ: Δημοψήφισμα για το “προσφυγικό”!

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή, εις ό,τι αφορά το αποκαλούμενο ως «προσφυγικό» ζήτημα και πλην της Χρυσής Αυγής, ουσιαστικά δεν υπάρχει αντιπολίτευση καθώς όλα τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου επιθυμούν  την μετατροπή της Ελλάδας σε μια απέραντη αποθήκη δυστυχίας.

Η Ουγγαρία αποφάσισε να χειριστεί το θέμα με τον πιο δημοκρατικό τρόπο που υπάρχει από την αρχαιότητα έως σήμερα: κάνοντας δημοψήφισμα. Η θέση μας είναι ότι και η Έλληνες θα πρέπει να έχουν την ίδια ευκαιρία: Να αποφασίσουν εάν επιθυμούν ή όχι την την υποχρεωτική εγκατάσταση προσφύγων στο έδαφός της και μάλιστα χωρίς την συγκατάθεση του Κοινοβουλίου, όπως ακριβώς συμβαίνει στις ημέρες μας.

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για τους «μεγάλους δημοκράτες» της αριστεράς και όχι μόνον! Η ΝΔ θα μπορούσε να υιοθετήσει την πρόταση της Χρυσής Αυγής και να αποδείξει ότι κάπου διαφέρει από τον άκρατο διεθνισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως δυστυχώς, στην χρονική συγκυρία που διανύουμε στην Ελλάδα, υπάρχουν δύο πολιτικές: Της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και όλων των άλλων!

Όταν μιλούσαμε για την λαθρομετανάστευση, ήμασταν «ρατσιστές». Όταν προειδοποιούσαμε για τα Hotspot, ήμασταν «υπερβολικοί». Τώρα έχουμε εκατομμύρια (μουσουλμάνους...) λαθρομετανάστες εντός των τειχών και η κυβέρνηση ετοιμάζεται να δημιουργήσει συνολικά περισσότερα από 100 (!) hotspot σε όλη την επικράτεια, αφού η μία μετά την άλλη χώρα της Ευρώπης, κλείνουν τα σύνορά τους.

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΛΟΙΠΟΝ! Και να γίνει σεβαστή η απόφαση του Ελληνικού Λαού και όχι όπως συνέβη στο δημοψήφισμα του 2015, όταν ο Τσίπρας πήρε ένα μεγαλειώδης ΟΧΙ και το μετέτρεψε σε ένα ντροπιαστικό ΝΑΙ...

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ. Και αν αυτός ο λαός αποφασίσει ότι θέλει να «ενσωματώσει» εκείνους που δεν θέλουν να «ενσωματωθούν» στην Ελληνική κοινωνία, είναι άξιος της μοίρας του. Όμως εμείς πιστεύουμε ότι το ένστικτο επιβίωσης και η Εθνική υπερηφάνια ζουν ακόμα μέσα στον καθένα και πως οι Έλληνες δεν είναι τα «κορόιδα της Ευρώπης» για να καταστρέψουν την Πατρίδα μας για καμμία Μέρκελ και κανέναν Τσίπρα! ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ»...