Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή στηρίζει μόνο το Έθνος και δεν στηρίζει ούτε ΝΔ ούτε ΣΥΡΙΖΑ

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 - 14:51

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή στηρίζει μόνο το Έθνος και δεν στηρίζει ούτε ΝΔ ούτε ΣΥΡΙΖΑ

Η Νέα Δημοκρατία μας κατηγορεί ότι συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ ότι συνεργαζόμαστε με την ΝΔ. Επί της ουσίας η Χρυσή Αυγή στηρίζει το Έθνος και καταγγέλλει ότι τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ δεν ακολουθούν εθνική πολιτική.

Για μικροπολιτικούς σκοπούς ο ΣΥΡΙΖΑ  διακινεί ένα νέο σενάριο πολιτικής φαντασίας, διαστρεβλώνοντας αποσπάσματα συνεντεύξεων μου όπως αυτή στο Kilkis webtv. Για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε δύο χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνεντεύξεως:

«Αν αύριο η Νέα Δημοκρατία θέλει να κυβερνήσει και έχει ανάγκη τις ψήφους μας και ευθαρσώς περάσει την κόκκινη γραμμή των νταβατζήδων, που θέλουν τη Χρυσή Αυγή να είναι εκτός των πάντων και μας πει “θέλουμε να μας δώσετε την ψήφο σας”, εάν αποδεχθούν τους όρους μας:

  • Στο ζήτημα το εθνικό της Μακεδονίας
  • Στο ζήτημα των λαθρομεταναστών, να αποδεχθούν το νόμο που έχουμε καταθέσει: να απελαθούν όλοι και όποιος μπαίνει στη χώρα, να είναι παράνομος
  • Εάν καταγγείλουν αυτή την πολιτική των μνημονίων, με την οποία έχει βυθιστεί η χώρα και είναι συνένοχη η ΝΔ. Την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.
     

Τότε ναι, είμαστε πρόθυμοι, δεν μας ενδιαφέρει η Εξουσία, Μας ενδιαφέρει να πάει μπροστά ο τόπος».

Μετά ταύτα υπάρχει κανείς σε αυτήν την χώρα τόσο βλάκας που να πιστεύει ότι η Νέα Δημοκρατία θα καταγγείλει ακόμα και την σύνθετη ονομασία των Σκοπίων, όταν είναι δεδομένο ότι είναι δική της πολιτική; Πιστεύει κανείς ότι θα απελάσει όλους τους λαθρομετανάστες και θα κλείσει τα σύνορα όπως θέτει σαν όρο η Χρυσή Αυγή;  Τέλος, υπάρχει κανείς τόσο ηλίθιος ώστε να πιστεύει ότι η Νέα Δημοκρατία θα έρθει σε σύγκρουση με την Ευρωπαϊκή Ένωση όπως θέτει σαν όρο η Χρυσή Αυγή; 

Πέραν αυτών σας παραθέτουμε κι άλλο ένα απόσπασμα της συνεντεύξεως για να αντιληφθείτε το γενικότερο πνεύμα της:

"Μην παριστάνουν λοιπόν, οι νεοδημοκράτες τους σταυροφόρους σε μία προσπάθεια δήθεν να φύγει η αριστερά, γιατί αυτοί νομιμοποίησαν το ΚΚΕ και είναι χέρι-χέρι με την αριστερά... Τα ψέματα της Νέας Δημοκρατίας ότι δήθεν η Χρυσή Αυγή συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πιάνουν στον απλό λαό.

Δεν είμαστε εμείς το κόμμα που όταν πέθανε ο Χαρίλαος Φλωράκης, ο Καπετάν Γιώτης, διατάξαμε τις στρατιωτικές μονάδες να έχουν μεσίστιες σημαίες.  Εμείς τον ΣΥΡΙΖΑ τον πολεμάμε ευθέως οι Νεοδημοκράτες δεν βγαίνουν στην βουλή και λέμε τιμούμε και σεβόμαστε τους αγώνες της αριστεράς; Εμείς δεν το έχουμε πει ποτέ! Έχουμε δώσει μάχες με τον ΣΥΡΙΖΑ στην βουλή. Δεν μου λέτε το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, του Αυγούστου του 2015 ποιοι το ψήφισαν; "

Η Χρυσή Αυγή ακολουθεί μια ασυμβίβαστη εθνική γραμμή και σε αυτήν θα μείνει σταθερή μέχρι τέλους!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Διαβάστε επίσης: Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο Κιλκίς webtv: “Εθνική λύση είναι μόνο μία... Η Χρυσή Αυγή!” ΒΙΝΤΕΟ