Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Ελληνικότητα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και της Μακεδονίας είναι αδιαμφισβήτητη! BINTEO

Κυριακή, 15 Απριλίου 2018 - 19:27

O Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή κατά την ομιλία του στη βιβλιοπαρουσίαση του συλλογικού έργου «Αλέξανδρος Φιλίππου Μακεδών, συνιστώσες και στιγμές του Μέγιστου Έλληνος» αναφέρθηκε στην αδιαμφισβήτητη Ελληνικότητα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, καθώς και στον ελληνικό χαρακτήρα της εκστρατείας στην Ασία.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σημείωσε πως παρά τον εθνομηδενισμό των καιρών, υπάρχουν ακόμη συνεχιστές του Μεγάλου Στρατηλάτη όπως ο Αθάνατος Σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος και πλήθος άλλων Ηρώων που δεν έδωσαν το αίμα τους για καμία "ελληνοτουρκική φιλία". Στην συνέχεια κατήγγειλε την υποκριτική συμπόνοια των πολιτικάντηδων και στηλίτευσε την κατάντια του Υπ. Εθνικής Αμύνης Πάνου Καμμένου, ο οποίος ανακοίνωσε τον θάνατο του Ήρωα μέσω twitter!

Επισήμανε πως τα Σκόπια είναι κι αυτή μια σκλαβωμένη Ελληνική Πατρίδα με εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στο εσωτερικό του κρατιδίου και κατήγγειλε την πολιτική Κοτζιά που προωθεί την προδοσία της Μακεδονίας μας. Σε σχέση με τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή τόνισε πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι ούτε με τις ΗΠΑ ούτε με τη Ρωσία, είναι με την Ελλάδα!

Για την νεοφιλελεύθερη ΝΔ επισήμανε πως σέρνεται πίσω από τους κομμουνιστές και ακόμη μία απόδειξη ήταν η απίστευτη δήλωση του Κ. Μπακογιάννη για τον "Καπετάν Ερμή". Υπενθύμισε ακόμη πως ο ψευτοεθνάρχης Καραμανλής ήταν αυτός που νομιμοποίησε το ΚΚΕ. Μόνη εθνική αντιπολίτευση είναι η Χρυσή Αυγή που δεν έχει κανέναν σεβασμό στους αγώνες της αριστεράς για τον διαμελισμό και τον αφελληνισμό της Πατρίδας μας!

Η Χρυσή Αυγή είναι το απροσκύνητο κλεφτόπουλο της εποχής που αντιστέκεται και όταν έρθει η ώρα να γιγαντωθεί, οι εχθροί της Ελλάδας θα φύγουν τρέχοντας!