Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Όλη η Ελλάδα θα γίνει Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017 - 18:26

Ο Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος, κατήγγειλε στον υψηλότερο τόνο την βαθιά υποκρισία κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι οποίες παριστάνουν πως κόπτονται τάχα για τις πολιτικές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, ενώ επί της ουσίας είναι εκείνες που τις μεθοδεύουν!

Αναφερόμενος στην ιλαροτραγική εικόνα του πρωθυπουργού και του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ερωτούν ο ένας τον άλλο για το εάν η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, ο Αρχηγός του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος απηύθυνε το ρητορικό ερώτημα προς τους πολιτικούς απατεώνες του «δημοκρατικού» τόξου: εάν εσείς καταδικάσατε την Χρυσή Αυγή σε αυτήν εδώ την αίθουσα, τότε τι τα θέλετε τα δικαστήρια; Καταργήστε τα!

Τόνισε δε με έμφαση πως σύμφωνα με όλες τις έρευνες η Χρυσή Αυγή αντλεί τις περισσότερες ψήφους της από τα φτωχά λαϊκά στρώματα, στα οποία μάλιστα δεν κατέχει την τρίτη αλλά την δεύτερη θέση μεταξύ όλων των κομμάτων!

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος επισήμανε πως η κυβέρνηση έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης, ένα Σοβιέτ στο οποίο φιμώνεται συστηματικά η φωνή των Εθνικιστών, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την ένοχη στάση του ΕΣΡ και τις παλινωδίες με την «επιτροπή λογοκρισίας της Χρυσής Αυγής» από την κρατική-σοβιετική τηλεόραση.

Σχετικά με τη συζήτηση περί παρακράτους, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής σημείωσε πως αυτό φωλιάζει και εκτρέφεται στα Εξάρχεια, με την ανοχή τόσο του Σύριζα όσο και της ΝΔ, καθότι η ύπαρξη του παρακράτους και η δράση του κατά της Χρυσής Αυγής βολεύει όλο το λεγόμενο «συνταγματικό» τόξο.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος έκλεισε την ομιλία του με την διαπίστωση πως το «δημοκρατικό» τόξο βλέπει πάντα Χρυσαυγίτες εκεί όπου υπάρχει αντίσταση στο μνημονιακό Καθεστώς, οπότε προειδοποίησε μαρξιστές και φιλελεύθερους πως αργά ή γρήγορα όλη η Ελλάδα θα είναι Χρυσή Αυγή!

Διαβάστε επίσης: Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Αναρχικοί και μπολσεβίκοι, αυτή η γη δεν σας ανήκει! ΒΙΝΤΕΟ