Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο ΕγνατίαTV: Να πέσει τώρα η κυβέρνηση των εθνομηδενιστών - ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018 - 20:02

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος φιλοξενήθηκε από τον δημοσιογράφο Λ. Λαζάρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην "Εγνατία Τηλεόραση" σχετικά με τα όλα φλέγοντα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας.

Όσον αφορά την λαθρομετανάστευση, ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι σε αντίθεση με την Ελλάδα, η Ιταλία δεν αποδέχτηκε την καταστρεπτική συμφωνία Δουβλίνο ΙΙ. Σχετικά με τον ρόλο των ΜΚΟ σημείωσε πως είναι εξαιρετικά ύπουλος καταγγέλλοντας παράλληλα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι συνεχίζει την εγκληματική πολιτική των «ανοιχτών συνόρων».

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος για την επαίσχυντη συμφωνία που υπεγράφη στις Πρέσπες, τόνισε ότι Κοτζιάς και Τσίπρας με την συνενοχή του Καμμένου πρόδωσαν την Μακεδονία μας και την Ιστορία μας, καθώς χάρισαν το όνομα στους σκοπιανούς και παράλληλα αναγνώρισαν "μακεδονική" εθνότητα.

Κλείνοντας, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής επεσήμανε ότι καμία έξοδος δεν έγινε από τα μνημνόνια, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υποδούλωσε την Ελλάδα στους διεθνείς τοκογλύφους μέχρι το 2060!