Ν. Γ. Μιχαλολιάκος για τα 1.000 φύλλα της εφημερίδας: Ένας καινούργιος ήλιος ανατέλλει στην Ελλάδα μας, ο ήλιος της Χρυσής Αυγής! Όλες οι ομιλίες από την εκδήλωση - 4 ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016 - 00:24

Καταχειροκροτούμενος ανέβηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος ξεκίνησε αναφερόμενος στις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις, στην συζήτηση για την κατάντια στην οποία έχει φέρει την Παιδεία το πολιτικό κατεστημένο, τώρα επί Σύριζα και παλιότερα επί Νέας Δημοκρατίας, στις τουρκικές απειλές πολέμου, στην αφόρητη κατάσταση που επικρατεί στο θέμα των λαθρομεταναστών, αλλά και την ελπίδα που ανατέλλει από τα όλο και περισσότερα «Ωραιόκαστρα», από την αντίσταση των Ελλήνων, η οποία κορυφώνεται παρά την τρομοκρατία που άσκησε το καθεστώς με απειλές ποινικών διώξεων και «αλληλέγγυων» ταγμάτων εφόδου.

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα των τουρκικών προκλήσεων, των δηλώσεων Ερντογάν για την Συνθήκη της Λωζάνης, τονίζοντας και την στάση του Ελευθέριου Βενιζέλου, το γεγονός ότι η συγκεκριμένη Συνθήκη αποτελεί ήττα για την Ελλάδα, αλλά και τον ρόλο των «μεγάλων δυνάμεων» στη σύναψη αυτής της Συνθήκης. Αναφέρθηκε δε και στις ενέργειες – εγκλήματα που έχει προβεί η τουρκία, παραβιάζοντας την εν λόγω Συνθήκη. Εγκλήματα με εθνοκαθάρσεις, διωγμούς και σφαγές κατά του Ελληνισμού.

Επανερχόμενος στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή», της οποίας υπήρξε πρωτεργάτης, ο Αρχηγός αναφέρθηκε στους αγώνες της συγκεκριμένης εφημερίδος, η οποία δεν έχει λάβει ποτέ διαφήμιση ή επιχορήγηση, αλλά είναι αποτέλεσμα ΜΟΝΟ της Πίστεως των Χρυσαυγιτών στον Αγώνα και της Θέλησης τους για Νίκη, της Απαξίας που έδειχναν όλοι οι Συντελεστές - Συναγωνιστές για τις πιέσεις, τις θυσίες και την πολεμική του καθεστώτος, ξεκινώντας από τα πρώτα ψεύδη του 1993, μέχρι και σήμερα, από το πρώτο φύλλο της εφημερίδος, την πρώτη συγκέντρωση για τα Ίμια, μέχρι την είσοδο στη Βουλή, πιστοί πάντα στα Ιδεώδη του Ελληνισμού.

Στην συνέχεια ο Αρχηγός, αναφέρθηκε στον πολιτικό αγώνα της Χρυσής Αυγής, από τη δημιουργία της εφημερίδας, μέχρι τα Συνέδρια του Λαϊκού Συνδέσμου, την είσοδο στη Βουλή και τα άρθρα της σελίδος 24 που γράφησαν από τα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής και τις Φυλακές Κορυδαλλού. Έναν αγώνα που αποτυπώνεται στην ιστορία της εφημερίδος «Χρυσή Αυγή», η οποία περιέχει τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου, οι οποίες όσο περνάει ο καιρός επιβεβαιώνονται σε όλα τους τα σημεία. Από την επέλαση του ΔΝΤ που είχαμε προβλέψει ήδη από το 2003 με άρθρο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, μέχρι την αντίστοιχη επέλαση των λαθρομεταναστών.

Ο συναγωνιστής Γιώργος Γερμενής αναφέρθηκε στις πρώτες ημέρες της εφημερίδος «Χρυσή Αυγή», από το 1993 και τις διαδηλώσεις για την Μακεδονία μας.

Ο συναγωνιστής Νικόλαος Κωνσταντίνου, αρχισυντάκτης της εφημερίδος «Χρυσής Αυγή», αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή έχει επιβεβαιωθεί στα όσα γράφονταν στην εφημερίδα αυτή, μέχρι και 23 χρόνια πίσω.

Ο συναγωνιστής Γιώργος Μισιάκας, αναφέρθηκε στην Ιστορία της εφημερίδος, που συμπίπτει με την Ιστορία του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, με τον δύσβατο δρόμο της Αρετής, ο οποίος είναι σπαρμένος από διώξεις, την πολεμική ενός ολόκληρου καθεστώτος, μέχρι και την δολοφονία των Συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Διαβάστε επίσης: 1000 Φύλλα “Χρυσή Αυγή”: Εκατοντάδες Έλληνες στην επετειακή εκδήλωση της Λαϊκής Εθνικιστικής εφημερίδας - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Κοσμοσυρροή στην επετειακή εκδήλωση για τα 1000 φύλλα της εφημερίδας “Χρυσή Αυγή” - Πρώτες εικόνες