Μπαράζ παραβατικότητας από λαθρομετανάστες στην Λέσβο

Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018 - 13:38

Άλλες δύο περιπτώσεις παράνομης δραστηριότητας λαθρομεταναστών είχαμε στην Λέσβο.

Η πρώτη περίπτωση αφορά την Μυτιλήνη, όπου ένας 32χρονος αλλοδαπός κατελήφθη από αμόκ και ξέσπασε σε ένα… ΑΤΜ τράπεζας!

Ο νεαρός συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος μετά από καταγγελία υπαλλήλων του υποκαταστήματος, αλλά δεν εξήγησε για ποιο λόγο προκάλεσε ζημιές στο μηχάνημα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση φθορών και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά το ότι μετά από αρκετούς μήνες εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια Μυτιλήνης δύο διαρρήξεις που είχαν γίνει τον περασμένο Μάιο και τον Σεπτέμβριο σε επιχειρήσεις στις περιοχές Μόρια και Θερμή, απ’ όπου είχαν κλαπεί τσιγάρα, συσκευασίες καπνού και στιγμιαία λαχεία αξίας άνω των 17.000 ευρώ!

Στο πλαίσιο της προανάκρισης ταυτοποιήθηκε ως δράστης από τα αποτυπώματά του ένας 25χρονος λαθρομετανάστης, ο οποίος είχε τρυπώσει στις επιχειρήσεις παραβιάζοντας τα παράθυρα. Τα κλοπιμαία δεν βρέθηκαν και εκτιμάται ότι ο νεαρός τα πούλησε σε άλλους αλλοδαπούς. Ο 25χρονος συνελήφθη και η δικογραφία για κλοπή που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Φρόντισαν κι αυτοί οι λαθρομετανάστες να πουν το δικό τους «ευχαριστώ» στην Χώρα στην οποία όχι μόνο μπήκαν παράνομα, αλλά συνεχίζουν να κάνουν κι άλλες παραβατικές πράξεις.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ