ΜΚΟ και οργανώσεις κομμάτων επιχειρούν να «μπουκάρουν» στα σχολεία για να ενημερώσουν για την... τρανσοφοβία

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017 - 13:32

ΜΚΟ και οργανώσεις κομμάτων επιχειρούν να «μπουκάρουν» στα σχολεία για να ενημερώσουν για την... τρανσοφοβία

Σε μία απίστευτη καταγγελία ενδεικτική της κατάντιας, στην οποία έχει περιέλθει ο τόπος μας, προέβη η ΟΛΜΕ σχετικά με τη «θεματική εβδομάδα τρανσοφοβίας» και τα όσα εκτυλίσσονται στα σχολεία της χώρας.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν, ΜΚΟ και κομματικές οργανώσεις, προφανώς της αριστεράς (αν και τίποτα δεν αποκλείεται μετά την υπερψήφιση του "συμφώνου" από τη Νέα Δημοκρατία), έχουν σπεύσει και έχουν αιτηθεί να αναλάβουν αυτές την ενημέρωση των ελληνόπαιδων, επικαλούμενες «εμπειρία σε τέτοια θέματα».

Δεν απέχει και πολύ ο καιρός που ΜΚΟ και κομματικές οργανώσεις θα συρρέουν στα σχολεία αιτούμενες να αναλάβουν να διδάξουν τον... «συνωστισμό στις αποβάθρες», το μίσος προς κάθε τι Ελληνικό, πάντα κατόπιν εντολής των ανθελλήνων που λυμαίνονται το υπουργείο παιδείας.

Η ΟΛΜΕ από την πλευρά της ως συνδικαλιστικό όργανο έσπευσε να ζητήσει «κάλυψη» για όσους καθηγητές δεν θελήσουν να εφαρμόσουν το εν λόγω πρόγραμμα, αν και ως ένωση ανθρώπων που έχει αναλάβει να φυλάει τα παιδιά, που τους εμπιστεύονται οι Έλληνες, θα έπρεπε να έχει κάνει δυναμικές διαδηλώσεις ενάντια σε αυτή την πρωτοφανή πρόκληση εναντίον των Ελλήνων.