Μιχαήλ Αρβανίτης: “Το δέον γενέσθαι... είναι γενηθήτω!”

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016 - 11:08

Μιχαήλ Αρβανίτης: “Το δέον γενέσθαι... είναι γενηθήτω!”

ΕΙΣ ΝΟΜΟΣ ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ ΤΕ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ, ΠΕΡΙ Δ’ ΕΛΛΗΝΟΣ ΧΩΡΟΥ ΖΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ

Έχοντας υπ’ όψη:

Πρώτον: Την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΕΛΛΑΣ από τη συστηματική δράση, με εγκληματικές πράξεις και σκόπιμες παραλείψεις, του συνόλου της κομματικής αλητείας δειλών εντολοδόχων προδοτών και μισελλήνων εθνοκτόνων κομμουνιστών, τα τελευταία σαράντα δύο (42) χρόνια.

Δεύτερον: Την κομματική δουλική προσήλωση, την πολιτική ηλιθιότητα και ιστορική αμνησία της μεγάλης πλειοψηφίας των ελληνούληδων αποχαυνωνεοραγιάδων, που αποτελούν το λαό μας.

Τρίτον: Την καταδικαστική απόφαση των αφεντικών της παγκοσμιοποίησης για τον αφανισμό της Φυλής μας.

Τέταρτον: Οι προδότες κομμουνιστές σε συνεργασία με τα ψοφίμια της δουλοδεξιάς και της παπανδρεόσπορης κοπροαλητείας είναι αποφασισμένοι και διατεταγμένοι να παραμείνουν στην «διοίκηση» της αμερικανοευρωπαικής αποικίας της Ελλάδος, ροκανίζοντας το χρόνο, μέχρι να την αποτελειώσουν! («Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αξιοποιήσει το χρόνο, για να εγκαθιδρύσει την εξουσία του»(!!!) Ν. Παππάς, συμμορίτης της «κυβέρνησης»).

Πέμπτον: Ο ξενόδουλος γόνος του πολιτικού βρικόλακα είναι έτοιμη «ρεζέρβα» για «αλλαγή» και προσφορά νέων «ελπίδων» στον κουτοχορτοφάγο λαό μας.

Έκτον: Την επίσημη παραδοχή - δήλωση της «μεταπολιτευτικής» πολιτικής σαπίλας το 2005 δια στόματος Μπενάκη, ότι σύμπας ο πολιτικός κόσμος εγνώριζε επακριβώς και συνέπραττε στην πολυδιάστατη καταστροφή και αποικιοποίηση της Ελλάδος.

Έβδομον: Το φιλότουρκο και ανθελληνικό ΝΑΤΟ.

Όγδοον: Το εθνοκτόνο τερατούργημα της «πολυπολιτισμικής» παγκοσμιοποίησης που αυτοαποκαλείται Ε.Ε.

Ένατον:  Την χωρίς αντίκρισμα και αποτέλεσμα, προσχηματική ή και πραγματική εθνική άσκηση αντιπολιτεύσεως στο παρασκευαστήριο Εθνικών εγκλημάτων (Βουλή).

Δέκατον: Tις εις βάρος της εδαφικής μας ακεραιότητος επιδιώξεις των βαρβάρων γειτόνων μας, με την αδιαφορία ή και την ανοχή των αιωνίων «συμμάχων» μας.

Ενδέκατον: Τη γεωπολιτικοστρατηγική θέση της Πατρίδος μας.

Δωδέκατον: Τις περιοδικώς διεξαγόμενες «Εθνικές» εκλογές, που οδηγούν το «κυρίαρχο» ποίμνιο του εκλογικού σώματος κατ’ ευθείαν στη σφαγή του. Και

Δέκατον τρίτον: Τους εισβαλόντες και εισβάλλοντες καθημερινώς στην Πατρίδα μας αλλοφύλους.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ δικαιούμεθα και υποχρεούμεθα ως μόνοι γνήσιοι Έλληνες Πατριώτες, δηλαδή ως Εθνικιστές, να στραφούμε με κάθε μέσον εναντίον των ολετήρων του Έθνους, για να αποτινάξουμε το ζυγό που μας επέβαλαν αυτά τα απόβλητα της Φυλής μας, θυσιάζοντας και τη ζωή μας ακόμη.

ΕΝΑΣ μόνο δρόμος υπάρχει, που οδηγεί στην απελευθέρωση του Έθνους και του λαού και στην τιμωρία των απατεώνων προδοτών: Συγκρότηση Εθνικής Κυβερνήσεως Ελλήνων Εθνικιστών, με τη στήριξη του Στρατού μας, των Σωμάτων Ασφαλείας και της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!

Άμεσα ληπτέα μέτρα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ είναι:

Α. Καταγγελία μνημονίων και κάθε εθνοκτόνου συμφωνίας.
Β. Λογιστικός έλεγχος του παρανόμου επονείδιστου και επαχθούς χρέους.
Γ. Ούτε δεκάρα στους διεθνείς τοκογλύφους , μέχρι την έκδοση του πορίσματος του ελέγχου και για δέκα (10) χρόνια μετά.
Δ. Φορολογικό σύστημα επ’ οφελεία του Λαού και του Έθνους.
Ε. Εξυγίανση και εκ βάθρων ανασυγκρότηση του παραλυμένου, διεφθαρμένου και κομματόπληκτου Δημοσίου τομέως.
ΣΤ΄. Απόδραση από το κάτεργο της ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής «Ένωσης».
Ζ. Σιδηρά διασφάλιση των θαλασσίων και ηπειρωτικών συνόρων μας. 
Η. Στρατηγικό Σύμφωνο με τη Ρωσία και επανεξέταση με τους δικούς μας Εθνικούς όρους των ήδη υφισταμένων «συμμαχιών» μας.
Θ. Πανίσχυρο Εθνικό Στρατό και Σώματα Ασφαλείας.
Ι. Επανίδρυση της Ελληνικής Χωροφυλακής και των Ταγμάτων Εθνοφυλακής.
ΙΑ. Εθνική και Ορθόδοξη Παιδεία, σύμφωνα με τη διάταξη της παρ. 2 του άρθρου 16 του Συντάγματος της Ελλάδος.
ΙΒ. Κατάργηση κάθε ξενόφερτου νόμου.
ΙΓ. Εθνική εκμετάλλευση του ενεργειακού μας πλούτου, με άμεση διακήρυξη και καθορισμό της Α.Ο.Ζ.
ΙΔ. Προτεραιότητα στη δημιουργία και λειτουργία υποδειγματικής πρωτογενούς παραγωγής, για να αποτελέσει ζωοφόρο δύναμη του λαού μας (αυτάρκεια και εισαγωγή συναλλάγματος).
ΙΕ. Έλεγχος της νομιμότητας των «νομίμων» αλλοφύλων εισβολέων και απέλαση ή παράδοση στον ανευθυνουπεύθυνο Ο.Η.Ε. με πλοία σε διεθνή ύδατα των υπολοίπων, για την αποτροπή της πληθυσμιακής αλλοιώσεως της Ελλάδος, τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής και την πάταξη της εγκληματικότητας.
ΙΣΤ. Κατάργηση και θέση εκτός νόμου των πάσης φύσεως Μ.Κ.Ο.
ΙΖ. Κατάργηση των «Ανεξάρτητων» Αρχών.
ΙΗ. Θέση εκτός νόμου του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας (Κ.Κ.Ε.).
ΙΘ. «Ξέπλυμα» της εξαρχειακής και όπου της Ελλάδος παρακρατικής αναρχικής αλητείας, εν μια νυκτί.
Κ. Συγκρότηση ενδεκαμελούς Μικτού Ειδικού Εθνικού Δικαστηρίου (Μ.Ε.Ε.Δ.) αποτελουμένου από Δικαστές της Πολιτικής και Στρατιωτικής Δικαιοσύνης (πρόεδρος του Α.Π. τρείς (3) αρεοπαγίτες, τρείς (3) πρόεδροι Εφετών, ένας (1) πάρεδρος του Σ.τ.Ε, ένας (1) πάρεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, δύο (2) Στρατοδίκες με βαθμό υποστρατήγου – και Εισαγγελεύς – Εθνικός κατήγορος ένας (1) εκ των αντεισαγγελέων του Α.Π., ενώπιον του οποίου θα λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι των εγκληματικών κατά του Έθνους και του λαού πράξεων.

Μιχαήλ Αρβανίτης