Μητσοτάκης: Και αυτοδύναμοι να είμαστε θα συγκυβερνήσουμε

Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019 - 13:31

Μητσοτάκης: Και αυτοδύναμοι να είμαστε θα συγκυβερνήσουμε

Συνέντευξη στον Χατζηνικολάου έδωσε χθες ο Μητσοτάκης, όπου και ξεκαθάρισε ότι η Νέα Δημοκρατία ναι μεν επιδιώκει την αυτοδυναμία, αλλά ακόμα και αν της την δώσει ο κόσμος αυτή θα την προδώσει, συγκυβερνώντας τουλάχιστον με το ΠαΣοΚ.

Συγκεκριμένα, είπε ότι «και αυτοδύναμοι να είμαστε θα επιδιώξουμε τις μέγιστες συγκλίσεις σε επίπεδο πολιτικό». Κοινώς, θα συγκυβερνήσουν ακόμα και αν ο Ελληνικός Λαός τους δώσει την αυτοδυναμία.

Όμως, με ποιους θα συγκυβερνήσει η ΝΔ; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκλεισε το «μάτι» πρωτίστως στο κλεφτοΠαΣοΚ, για το οποίο επεφύλαξε τα καλύτερα λόγια του, αλλά και γενικότερα λέγοντας με νόημα ότι ακόμα και με τον Σύριζα τον χωρίζει «άβυσσος», αλλά «από εκεί και πέρα θα εξετάσουμε το εκλογικό αποτέλεσμα και ο κυρίαρχος λαός θα αποφασίσει. Η χώρα σε κάθε περίπτωση θα κυβερνηθεί μετά τις επόμενες εκλογές. Το πώς θα κυβερνηθεί θα το επιλέξει ο ελληνικός λαός».

Κοινώς, ας γνωρίζουν οι Έλληνες πως στις επερχόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν μπορεί να ψηφίσουν ΝΔ και να ξυπνήσουν αγκαλιά με το ΠαΣοΚ ή ακόμα και με τον Σύριζα.