Μητροπολίτης Αμβρόσιος: Χριστιανοί κλείστε επιτέλους την απαράδεκτη ΕΡΤ!

Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2018 - 13:39

Μητροπολίτης Αμβρόσιος: Χριστιανοί κλείστε επιτέλους την απαράδεκτη ΕΡΤ!

Με μια ανοικτή επιστολή - καταπέλτη ο εθνικός Ιεράρχης Αμβρόσιος καταγγέλλει την ΕΡΤ για την απαράδεκτη αντιχριστιανική προπαγάνδα της.

Διαμαρτύρομαι εντόνως για την μη  δημοκρατική, και συνεπώς αγενέστατη, συμπεριφορά σας σήμερα το πρωΐ στην εκπομπή σας και περί ώραν  08.30’ με θέμα το ασεβέστατο θεατρικό έργο «Jesus Christ Superstar», κατά την διάρκεια της οποίας είχατε προσκαλέσει τον Σεβ. Μητροπολίτη Κυθήρων κ. Σεραφείμ.

Παρετήρησα τα εξής, τα οποία και σας καταγγέλλω: Προσκαλέσατε τον Σεβ. Μητροπολίτη για να σας δώσει εξηγήσεις από της πλευράς του, καθ’ όσον έχει υποβάλει Μήνυση κατά των πρωτεργατών του θεατρικού έργου.  Καθ’ ην στιγμήν, λοιπόν, ο Συνομιλητής  σας παρέχει εξηγήσεις σε ερώτημα, το οποίον σεις του έχετε θέσει, πριν ή ολοκληρώσει τη σκέψη του, ξαφνικά και με περισσή αναίδεια τον διακόπτετε, με την υποβολή άλλης ερωτήσεως ή και τον προσωπικό σας σχολιασμό, προφανώς διότι η απάντησή του  δεν εξυπηρετεί τα σχέδιά σας!

Έτσι όμως τελικά αποδεικνύετε, ότι Σεις δεν σκοπεύετε να ανακαλύψετε την αλήθεια επί ενός προβλήματος! Απλώς προσπαθείτε να επιβάλλετε –εμμέσως πλην σαφώς- στους θεατές σας τις θέσεις σας και τις απόψεις σας, θέσεις και απόψεις μιάς αριστερόστροφης κουλτούρας. Κατέστη λοιπόν φανερό, ότι με την εκπομπή σας σήμερα το πρωΐ σκοπό είχατενα χορηγήσετε πιστοποιητικό νομιμοφροσύνης στους πρωτεργάτες του έργου.

Διαβάστε την συνέχεια στο ιστολόγιο του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος έχει κάθε δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του και να αντιτίθεται στην άθλια προπαγάνδα της κρατικής τηλεόρασης του Σύριζα, που προσβάλλει συστηματικά το χριστεπώνυμο πλήρωμα της Εκκλησίας".