Μήνυμα Νίκης από την Καλαμάτα: Εθνικιστικός παλμός και κοσμοσυρροή στην ομιλία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου - Φωτορεπορτάζ

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017 - 21:37

Μήνυμα Νίκης από την Καλαμάτα: Εθνικιστικός παλμός και κοσμοσυρροή στην ομιλία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου - Φωτορεπορτάζ

Πολύ μικρή αποδείχτηκε η κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου "Rex" στην Καλαμάτα για να χωρέσει τους εκατοντάδες Έλληνες που συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν την πολιτική ομιλία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά και σχεδόν άλλος τόσος κόσμος βρισκόταν από έξω, καθώς επικράτησε στην κυριολεξία το αδιαχώρητο.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Καλαμάτας, Δημήτρης Σαρατσιώτης ο οποίος καλωσόρισε τους φίλους και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.

Ο βουλευτής Μεσσηνίας, Δημήτρης Κουκούτσης αναφέρθηκε στα προβλήματα της περιοχής και το ενδιαφέρον του Λαϊκού Συνδέσμου για την επίλυσή τους.

Ο ευρωβουλευτής Γ. Επιτήδειος αναφέρθηκε στα αγροτικά ζητήματα και τις παρεμβάσεις των ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής στην Ε.Ε. για τις αποζημιώσεις.

Ο βουλευτής Βοιωτίας, Ευάγγελος Καρακώστας τόνισε στην ομιλία του πως οι Έλληνες Εθνικιστές παραμένουν σθεναρά στο πλευρό των Ελλήνων αγροτών.

Τέλος, στο βήμα ανέβηκε καταχειροκροτούμενος ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής απένειμε τιμητική πλακέτα στον παλαίμαχο Αγωνιστή της Εθνικής Ιδέας και συμπολεμιστή του πατέρα του κ. Λυκούργο Γαϊτανάρο.

Ο Ν. Μιχαλολιάκος ανέλυσε σε βάθος το αγροτικό ζήτημα, στηλιτεύοντας την πολιτική της Ε.Ε. που οδηγεί τους Έλληνες αγρότες στον αφανισμό.

Παράλληλα, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην ΝΔ και τους κομματάρχες της που αναμένουν τις εκλογές, υποσχόμενοι στον λαό ότι δεν θα ψηφίσουν νέα μέτρα.

Η αλήθεια όμως είναι ότι ο Μητσοτάκης είναι έτοιμος να ασκήσει την ίδια νεοφιλελεύθερη μνημονιακή πολιτική. Εξάλλου, έχει ήδη ψηφίσει μαζί με τον Τσίπρα από κοινού το τρίτο αριστερό Μνημόνιο.

Ακολούθησε η κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε ως είθισται με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.