Μετατρέποντας την αποχή σε στήριξη της Χρυσής Αυγής

Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015 - 07:28

Μετατρέποντας την αποχή σε στήριξη της Χρυσής Αυγής

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η πρόσφατη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου είναι Πύρρειος, καθώς προβλέπεται να έχει κι αυτός την τύχη των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων. Αυτό, όμως, δεν πρέπει να οδηγεί σε παρερμηνείες και διαστρεβλώσεις των όσων μπορούν και πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα. «Πεθαίνει» εκλογικά ένα κόμμα, «τελειώνει» πολιτικά ένας πρωθυπουργός, αλλά το σύστημα παραμένει ουσιαστικά αλώβητο, καθώς στην θέση τους τοποθετεί άλλους και η επέλαση της ξενοδουλείας και της μνημονιακής κατοχής συνεχίζεται.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα οφείλει να αντιδράσει σε αυτή τη συνέχιση της αντεθνικής και αντιλαϊκής κατάστασης, που εκφράζει παραστατικά την κυριαρχία της υποδούλωσης. Ένα από αυτά τα καθήκοντα των Ελλήνων Εθνικιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι να μπορέσουν να μετατρέψουν το ολοένα και αυξημένο ρεύμα της αποχής σε χείμαρρο αμφισβήτησης, διεκδίκησης και ανάσχεσης της μνημονιακής πολιτικής.

Το ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να μπολιάσουμε στο πνεύμα των συμπατριωτών μας εποικοδομητική πολιτική και κοινωνική συνείδηση, έτσι ώστε να συνειδητοποιήσουν πως είναι εκείνες οι πρακτικές συμπεριφοράς που μπορούν να δώσουν λύση στα προβλήματα που μαστίζουν την Πατρίδα και τον Λαό. Πολλές φορές, μια υποτιθέμενη «επαναστατική» πράξη παράγει καθεστωτικό αποτέλεσμα, με τις παρενέργειές της να οδηγούν σε καταστολή. Ενθυμούμενοι το πώς κατέληξε το ογκώδες «κίνημα» των «αγανακτισμένων» το καλοκαίρι του 2011, το οποίο αφομοιώθηκε και εξουδετερώθηκε πλήρως από την πολυπλόκαμη μηχανή της καθεστωτικής πολιτικής, το ίδιο μπορεί να συμβεί και με το τεράστιο «κίνημα» της αποχής των πρόσφατων εκλογών.

Στα καθήκοντά μας, ως ασυμβίβαστοι Εθνικιστές Επαναστάτες και Γνήσιοι αντικαθεστωτικοί, προστίθεται και η τιτάνια – αλλά τόσο απαραίτητη- προσπάθεια να πείσουμε τους συμπατριώτες μας ότι για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν ισχύει επ’ ουδενί η ρήση «όλοι το ίδιο είναι». Δεν είμαστε «το ίδιο» με αυτούς που, άμεσα ή έμμεσα, κατέστρεψαν την Χώρα και επιχειρούν να μας εξοντώσουν γατί είμαστε καθαροί και ασυμβίβαστοι.

Η μετατροπή της αμφιταλαντευόμενης πολιτικής στάσης της αποχής σε μία σταθερή, συνεπή και συνειδητοποιημένη έκφραση στήριξης των αυθεντικών και ανθεκτικών Εθνικολαϊκών Δυνάμεων αποτελεί μία πρό(σ)κληση των καιρών για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ