Μεγάλο φιάσκο ο «ειρηνικός παλλαϊκός ξεσηκωμός» των ορφανών του Τσαουσέσκου

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012 - 00:42

Μεγάλο φιάσκο ο «ειρηνικός παλλαϊκός ξεσηκωμός» των ορφανών του Τσαουσέσκου

Όλες τις τελευταίες ημέρες οι νεομπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ- νοσταλγοί των απεχθών τυράννων Στάλιν, Χότζα, Τσαουσέσκου, Πολ-Ποτ κ.λπ. καλούσαν σε «ειρηνικό παλλαϊκό ξεσηκωμό» κ.τ.λ. για να αμαυρώσουν την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και το «ΟΧΙ» του Ι. Μεταξά.

Το «κάλεσμα» είχε σαν επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη. Και τι είδαμε; Στη μαθητική παρέλαση μαζεύτηκαν καμιά σαρανταραία (αραία, αραία να φαινόμαστε καμιά σαρανταραία) φουκαράδες, με επικεφαλής τον… αειθαλή Κουράκη (που παρά τα 60+ χρόνια του διατηρεί κατάμαυρη την πλούσια αλογοουρά του – όποιος πει ότι τα… βάφει να του βγει το μάτι!) να περιφέρουν τα σαρκία τους στο δρόμο, αποδοκιμαζόμενοι αγρίως από τον κόσμο που πήγε να δει τα παιδιά του στην παρέλαση.

Την επομένη, οι 40 έγιναν καμιά εκατοστή στη Θεσσαλονίκη, ενώ λίγες δεκάδες φουκαράδες σε κάθε πόλη (στη συντριπτική τους πλειοψηφία κοιλαράδες του μαρξιστικού καθηγηταριού – να γιατί τα παιδιά μας βγαίνουν… κούτσουρα) παρίσταναν τους… ξεσηκωμένους. Αν αυτό το απερίγραπτο χάλι ήταν ο «ειρηνικός παλλαϊκός ξεσηκωμός», τότε κι εγώ δηλώνω… αστροναύτης!

Συμπέρασμα: Ο σταλινοΣΥΡΙΖΑ εμετρήθη, εζυγίσθη και ευρέθη ελλιπής. Αι σιχτίρ (οθωμανιστί, που πολύ τους… αρέσει).

Αντίοχος 

Και επειδή το γέλιο χαρίζει ζωή που λένε ας δούμε ένα βίντεο από τον αντίστοιχο "παλλαϊκό αντιφασιστικό ξεσηκωμό" στην Πάτρα.