Μεγάλη Νίκη της Ελληνικής Αυγής: Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα! ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019 - 15:28

Οι συνεχείς πιέσεις και η ραγδαία άνοδος της "Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα" ανάγκασαν τους εθνομηδενιστές του Καμίνη να κάνουν πράξη την διαχρονική απαίτησή μας: ο ύψους τριών μέτρων χάλκινος ανδριάντας του έφιππου Μεγάλου Αλέξανδρου, έργο του μεγάλου μας γλύπτη Γιάννη Παππά, τοποθετείται επιτέλους στην συμβολή των Λεωφόρων Βασιλίσσης Αμαλίας και Βασιλίσσης Όλγας στην Αθήνα.

Ο Δήμος Αθηναίων έχει λάβει ως δωρεά από το 1993 το άγαλμα του Μακεδόνα Στρατηλάτη, αλλά όλοι οι "νεοδημοκράτες" δήμαρχοι (Κακλαμάνης, Αβραμόπουλος, Ντόρα Μπακογιάννη) αρνήθηκαν να το τοποθετήσουν σε οποιονδήποτε χώρο της πρωτεύουσας.

Ο Καμίνης και οι συνοδοιπόροι του, τρομοκρατημένοι από την ραγδαία άνοδο της "Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα" τρέχουν εσπευσμένα να τοποθετήσουν το άγαλμα στην πρωτεύουσα, μία ανάσα πριν τις δημοτικές εκλογές.

Υπενθυμίζουμε ότι η παράταξή μας άσκησε μέχρι σήμερα κάθε δυνατή πίεση στον Δήμο Αθηναίων και τελικά πέτυχε το αυτονόητο: να υπάρχει ένα άγαλμα του Μεγάλου Στρατηλάτη στην πρωτεύουσα της Ελλάδος. Για την ιστορία δημοσιεύουμε μία από τις πολλές σχετικές ομιλίες του Νικόλαου Μιχαλολιάκου στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων (20 Ιουνίου 2011):