Μεγάλη Νίκη της Χρυσής Αυγής: Οι γραικύλοι του Σύριζα απέσυραν την προδοτική τροπολογία που νομιμοποιούσε τους τουρκοσυλλόγους στην Θράκη!

Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 - 23:29

Μεγάλη Νίκη της Χρυσής Αυγής: Οι γραικύλοι του Σύριζα απέσυραν την προδοτική τροπολογία που νομιμοποιούσε τους τουρκοσυλλόγους στην Θράκη!

Μια περιφανή Νίκη κατέγραψε πριν λίγο ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή, καθώς μετά τις δυναμικές παρεμβάσεις των Συναγωνιστών Γιάννη Λαγού και Χρήστου Παππά η εθνοπροδοτική κυβέρνηση του Σύριζα τράπηκε σε άτακτη... κοινοβουλευτική φυγή και απέσυρε την τουρκοτροπολογία, με την οποία άνοιγε η "κερκόπορτα" στους τουρκοπράκτορες στην Θράκη.

Θυμίζουμε πως οι ραγιάδες του Σύριζα με ύπουλο τρόπο θέλησαν να νομιμοποιήσουν με μια προδοτική τροπολογία όλους τους συλλόγους των τουρκοπρακτόρων στην Θράκη που μιλούν για "τουρκική μειονότητα" και αποβλέπουν σε απόσχιση!

Την δράση αυτών των τουρκοσυλλόγων και το "δικαίωμά" τους να χαρακτηρίζονται ως "τουρκικοί Δυτικής Θράκης" είχε απαγορέψει με απόφασή του το 2004 ο Άρειος Πάγος.

Τώρα οι προδότες του Σύριζα θέλησαν να ανοίξουν αυτήν την "κερκόπορτα" στην Θράκη. Μετά όμως από τις καταιγιστικές παρεμβάσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην Ολομέλεια, με τις οποίες έφεραν τους πολιτικάντηδες προ των ευθυνών τους, οι ραγιάδες της κυβέρνησης υποχώρησαν και απέσυραν την τροπολογία.

Τονίζουμε πως τα λοιπά κόμματα της αντιπολίτευσης που ενημέρωσαν ότι θα καταψηφίσουν την εν λόγω τροπολογία, δήλωσαν ότι αυτό δεν το κάνουν για εθνικούς λόγους, αφού συμφωνούσαν με την προδοτική λογική της τουρκοτροπολογίας, αλλά το έκαναν ξεκάθαρα για αντιπολίτευση προς τον Σύριζα!

Δείτε ξανά τις συγκλονιστικές ομιλίες των Συναγωνιστών που κατάφεραν μια περήφανη Εθνική Νίκη:

Γιάννης Λαγός προς ραγιάδες Συριζαίους: Η ιστορία θα σας γράψει ως νέους εφιάλτες!

 

Χρήστος Παππάς: Δεν παραδίδουμε την Θράκη στους τουρκοπράκτορες και τους εγχώριους συνεργάτες τους!