Με τον «αντιρατσιστικό» απειλεί τους γονείς του Δήμου Βόλβης ο συριζαίος περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 - 12:33

Με τον «αντιρατσιστικό» απειλεί τους γονείς του Δήμου Βόλβης ο συριζαίος περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης

Ενημέρωση: Όπως μας πληροφορεί το ΑΠΕ ήδη ενεργοποιήθηκε ο "αντιρατσιστικός", αφού μετά την παρέμβαση του συριζαίου διευθυντή ο διευθύνων την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε από την εισαγγελέα ποινικής δίωξης, Ευαγγελία Καρανίκα τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, την οποία καλείται να φέρει εις πέρας η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Είδαμε τις προηγούμενες ημέρες την υπερήφανη στάση των γονέων του Δήμου Βόλβης, οι οποίοι αντιδρώντας στον απολυταρχισμό της κυβέρνησης να τους επιβάλλει με το ζόρι να διακινδυνεύσουν την υγεία των παιδιών τους, αποφάσισαν να απέχουν από τα μαθήματα, σκεπτόμενοι προφανώς ότι έτσι κι αλλιώς στο σχολείο του Φίλη γράμματα δεν πρόκειται να μάθουν τα παιδιά, ίσως μόνο να ζωγραφίζουν σφυροδρέπανα και να μισούν την Ελλάδα.

Η μαζική αποχή του 90% των γονέων προκάλεσε τριγμούς στην ανθελληνική κυβέρνηση και ιδιαίτερα στον άπατρι και ανθέλληνα υπουργό παιδείας Φίλη, ο οποίος γυρνούσε τα κανάλια και προσπαθούσε να πείσει ότι το 90% είναι... μειοψηφία. Ήρθε και το γεγονός ότι λίγο παραπέρα (στο Ωραιόκαστρο) οι ακούρευτοι αιώνιοι φοιτητές του Σύριζα ήρθαν σε δύσκολη θέση απέναντι στους γονείς και ο Φίλης ένιωσε μια αδιαθεσία και ούτε μια ποικιλία κρεατικών για 6 άτομα δεν μπορούσε να τον ηρεμήσει.

Έτσι, επενέβη διά του περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος πέρα από διορισμένος τυγχάνει και στελεχάρα συνιστώσας του Σύριζα. Όπως αναφέρεται, ο συγκεκριμένος διορισμένος επίτροπος του Φίλη έχει ήδη στείλει στον εισαγγελέα την έγγραφη απόφαση των γονέων για την αποχή των παιδιών τους από τα μαθήματα.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο ίδιος: «Περιμένω την παρέμβαση του εισαγγελέα για τρεις λόγους: για το άκυρο της απόφασης, για την υποχρεωτικότητα του σχολείου και για τα όσα ρητά προβλέπονται από τον αντιρατσιστικό νόμο»

Μπορεί την φράση – αραβική παροιμία να την έχουν χρησιμοποιήσει οι συριζαίοι, όμως στην πραγματικότητα εδώ είναι που βρίσκει την εφαρμογή της: «τα σκυλιά ουρλιάζουν, το καραβάνι προχωρεί»!