Με αμείωτο ρυθμό οι δράσεις στην Ανατολική Αττική

Κυριακή, 3 Ιουνίου 2012 - 11:38

Μετά και το πέρας των εκλογών της 6ης Μαϊου και το νικηφορο αποτέλεσμα, όπου μισό σχεδόν εκατομμύριο Έλληνες συστρατεύθηκαν με τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες της Χρυσής Αυγής, οι ενημερωτικές δράσεις στις περιοχές της Αν.Αττικής συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Την Παιανία και το Πόρτο Ράφτη μέσω Μαρκόπουλου επισκέφθηκε η πολυάριθμη αυτοκινητοπομπή με τις γαλανόλευκες την προηγούμενη εβδομάδα και την  Παλλήνη το Σάββατο 2/6 όπου δεκάδες συναγωνιστές με επικεφαλής τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Γερμενή διένειμαν χιλιάδες έντυπα με τις θέσεις του Κινήματος σε διερχόμενους οδηγούς αλλά και κατοίκους και καταστηματάρχες των περιοχών,συζήτησαν κι άκουσαν τα προβλήματά τους.Τα κορναρίσματα των αυτοκινήτων,οι επευφημίες του απλού λαού και η ανταπόκρισή του είναι χωρίς προηγούμενο! Η προπαγάνδα των δημοσκοπήσεων τους καταρρίπτεται πανηγυρικά στο δρόμο. Η στήριξη του κόσμου είναι αυτή που μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε τον Αγώνα για την Ελευθερία της Πατρίδας, για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού! Παράλληλα με την πολιτική δράση, συνεχίζεται εντονότερα και η Κίνηση Αλληλεγγύης σε οικογένειες Ελλήνων που έχουν υποστεί εντονότερα τις συνέπειες των αποφάσεων του σάπιου πολιτικού συστήματος, με την διανομή τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και ρουχισμού. Υπόσχεση στήριξης έως ότου και η τελευταία Ελληνική Οικογένεια να μπορεί και πάλι να χαμογελάσει και να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία!

 

ΥΓ.1 Καλούμε κάθε συναγωνιστή,κάθε φίλο, κάθε Έλληνα, να ενισχύσει την Κίνηση Αλληλεγγύης.Η συλλογή των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 7-10μμ στα γραφεία της Τ.Ο. Αν.Αττικής,Αγ.Μαρίνας 10-Αρτέμιδα.

ΥΓ.2 Καλούμε κάθε συναγωνιστή και κάθε φίλο του Κινήματος να δηλώσει έγκαιρα σαν εκλογικός επόπτης και εκλογικός αντιπρόσωπος για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Δηλώσεις κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 7-10μμ στα γραφεία της Τ.Ο. Αν.Αττικής,Αγ.Μαρίνας 10-Αρτέμιδα. Καμία ψήφος χαμένη - Καμία ανοχή σε ενδεχόμενη νοθεία!

ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

 

Τ.Ο.Αν.Αττικής, Αγ.Μαρίνας 10-Αρτέμιδα
τηλ επικοινωνίας : 6947285718