Μαζεύει από τα σκουπίδια του Καρατζαφέρη ο Σαμαράς - Μετά τον Ροντούλη, πήρε και την Τζαβέλλα

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014 - 19:02

Μαζεύει από τα σκουπίδια του Καρατζαφέρη ο Σαμαράς - Μετά τον Ροντούλη, πήρε και την Τζαβέλλα

Συνεχίζει τις... μεταγραφές - βόμβα ο καταρρέων πρωθυπουργός του Μνημονίου, Σαμαράς. Μετά τις... ομολογουμένως επιτυχημένες μεταγραφές του Βορίδη, του Άδωνι, του Πλεύρη και του Βελόπουλου, ήρθε η ώρα του Ροντούλη και εσχάτως της Τζαβέλλα.

Η απόγνωση του Σαμαρά να βρει οποιονδήποτε να τον στηρίξει είναι έκδηλη. Έτσι σήμερα ο υποτακτικός των διεθνών τοκογλύφων υποδέχτηκε τη Νίκη Τζαβέλλα στο Μαξίμου και έκλεισε την μεταγραφή - βόμβα με την  προσχώρησή της ευρωβουλευτού του ΛΑΟΣ στην ψοφοδεξιά.

Η Τζαβέλλα δήλωσε σχετικά: "Ενόψει των Ευρωεκλογών ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά για συσπείρωση της κεντροδεξιάς αλλά και όλων των Ελλήνων πολιτών που πιστεύουν ότι η χώρα μας πρέπει να παραμείνει σταθερά στην Ευρωπαϊκή της πορεία. Την επόμενη πενταετία θα οικοδομηθεί η νέα προοπτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σ’ αυτό τον αγώνα για το Ευρωκοινοβούλιο θα είμαι παρούσα με τη Νέα Δημοκρατία".

Τελικά ο Γιώργος Καρατζαφέρης κάτι παραπάνω ήξερε, όταν έλεγε για τον Σαμαρά (και από κάτω χειροκροτούσαν οι μελλοντικοί προδότες Γεωργιάδης, Βορίδης, Πλεύρης, Ροντούλης): Άπαξ προδότης, πάντα προδότης!