Μας κυβερνούν ανόητοι: Ο Τσίπρας χειρουργήθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο και έδωσε τα εύσημα σε... δημόσιο!

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 - 14:42

Μας κυβερνούν ανόητοι: Ο Τσίπρας χειρουργήθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο και έδωσε τα εύσημα σε... δημόσιο!

Ο Τσίπρας είναι ανόητος επειδή μίλησε για τα Δημόσια Νοσηλευτήρια έχοντας μόλις βγει από ένα ιδιωτικό ή μήπως είναι ανόητος επειδή ήθελε να μπει σε δημόσιο νοσοκομείο και κατέληξε σε ιδιωτικό;

Εκεί που νομίζαμε ότι το «και στην Λέσβο και στην Μυτιλήνη» ήταν το αποκορύφωμα της ανοησίας του ανδρείκελου που παριστάνει τον πρωθυπουργό της χώρας, ο Τσίπρας ήρθε να δώσει νέο ρεσιτάλ.

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά το εξιτήριο που πήρε από το Ευγενίδειο και την εγχείρηση που έκανε, ο Τσίπρας βγήκε να τονίσει ότι «τα Δημόσια Νοσηλευτήρια αξίζουν την εμπιστοσύνη και την στήριξή μας πάνω από όλα γιατί εκεί υπηρετεί το πιο αξιόλογο έμψυχο δυναμικό».

Μόνο που το Ευγενίδειο, δυστυχώς για τον Τσίπρα, είναι ιδιωτικό νοσοκομείο και εδώ είναι που προκύπτει το μεγάλο ερώτημα. Ο Τσίπρας είναι ανόητος επειδή μίλησε για τα Δημόσια Νοσηλευτήρια έχοντας μόλις βγει από ένα ιδιωτικό ή μήπως είναι ανόητος επειδή ήθελε να μπει σε δημόσιο νοσοκομείο και κατέληξε σε ιδιωτικό;

Εκτός κι αν μιλάμε για προαναγγελία κρατικοποίησης, με «ντου» στο λογιστήριο του Ευγενιδείου, όπως κάποτε οι μπολσεβίκοι στα χειμερινά ανάκτορα. Αυτό θα εξηγούσε και το γεγονός πως η σελίδα του Ευγενίδειου «έπεσε» όταν είπε ο Τσίπρας την χαζομάρα του και έμπαινε ο κόσμος για να δει αν είναι ιδιωτικό ή δημόσιο.