Μαχαιρώματα, κλοπές, πλαστογραφίες και ναρκωτικά: Όλα αυτά συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του hot spot της Μόριας!

Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 - 08:33

Μαχαιρώματα, κλοπές, πλαστογραφίες και ναρκωτικά: Όλα αυτά συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του hot spot της Μόριας!

«Σικάγο» (περασμένων εποχών…) έχει γίνει η άλλοτε ήσυχη Λέσβος, λόγω της κακοποιού δράσης αρκετών εκ των λεγομένων «προσφύγων».

Διαβάστε το πλουσιότατο αστυνομικό δελτίο μιας μόνο ημέρας, που τα έχει όλα: μαχαιρώματα, κλοπές, πλαστογραφίες και ναρκωτικά! Ιδού:

Περιστατικό 1ο:

Συνελήφθησαν, προχθές (22-11-2017) στη Μόρια της Λέσβουδύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 16 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία –κατά περίπτωση- για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, για κλοπή και για αποδοχή και διάθεση προϊόντος εγκλήματος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες διαπληκτίστηκαν, κατά τη μεταξύ τους αγοραπωλησία ρολογιού. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε  ακολούθως, βρέθηκαν στην κατοχή του 16χρονου και κατασχέθηκαν ένα (1) μαχαίρι και επτά (7) ναρκωτικά χάπια.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι το προαναφερόμενο ρολόι είχε κλαπεί προ τριημέρου, από την κατοχή 22χρονου αλλοδαπού.

Περιστατικό 2ο:

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού, ηλικίας 26 ετών, για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με...

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net