Μισό δισ. ευρώ έχουν τσεπώσει συριζαίοι και οι “αλληλέγγυες” ΜΚΟ για τους λαθρομετανάστες - 1.3 δισ. ευρώ ο λογαριασμός στον Έλληνα φορολογούμενο!

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 - 17:32

Μισό δισ. ευρώ έχουν τσεπώσει συριζαίοι και οι “αλληλέγγυες” ΜΚΟ για τους λαθρομετανάστες - 1.3 δισ. ευρώ ο λογαριασμός στον Έλληνα φορολογούμενο!

1.3 δισ. ευρώ φεύγουν από την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου για τους λαθρομετανάστες!

Έχουμε πολλές φορές αναφέρει ότι οι συριζαίοι και οι λοιποί «αλληλέγγυοι» επιμένουν στα "ανοιχτά σύνορα" και στην καταστροφή της Ελληνικής Κοινωνίας, διότι πολύ απλά πληρώνονται και μάλιστα με το κεφάλι. Ζαλίζουν, λοιπόν, τα νούμερα σχετικά με τα χρήματα που έχουν διατεθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση προς την κυβέρνηση και τις ΜΚΟ που διαχειρίζονται το λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα.

Συγκεκριμένα, έχουν ήδη διατεθεί 481,9 εκατ. ευρώ από το συνολικό ποσό του 1,059 δισ. ευρώ που έχει δεσμευθεί έως το 2020. Αναλυτικότερα, μέχρι στιγμής στην κυβέρνηση έχουν δοθεί 178 εκατ. ευρώ, ενώ άλλα 185,95 εκατ. ευρώ έχουν διατεθεί για την κατασκευή δομών για τους λαθρομετανάστες.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτά τα χρήματα δεν δίδονται απευθείας στην κυβέρνηση, αλλά περνάνε από έγκριση από τις εξής ΜΚΟ: Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR), Ερυθρός Σταυρός, International Rescue Committee, Danish Refugee Council, Medecins du Monde, OXFAM, Save the Children, Arbeiter-Samariter-Bund, Norwegian Refugee Council, Mercy Corps, CARE Germany, Terre des Hommes και Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΙΟΜ).

Σχεδόν απευθείας, «μόνο» μέσω του Ταμείου Ασύλου Μετανάστευσης και Ένταξης (ΤΑΜΕ) και του Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας (ΤΕΑ) προς την κυβέρνηση έχουν δοθεί τα υπόλοιπα, με την μερίδα του λέοντος να έχει το υπουργείο Άμυνας του Καμμένου με συνολικά 89 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα οι Έλληνες άστεγοι δεν έχουν που την κεφαλή κλίνωσι και οι Έλληνες φορολογούμενοι υφίστανται μία υπέρμετρη φορολόγηση, για τους λαθρομετανάστες διατίθενται δισεκατομμύρια αφειδώς από την Ευρωπαϊκή Ένωση και μάλιστα μέσω... ΜΚΟ για να μην υπάρχει ο φόβος των μονομερών ενεργειών.

Και, βεβαίως, για να μην ξεχνιόμαστε, αξίζει να θυμίσουμε ότι ύστερα από ερώτηση της Χρυσής Αυγής είχε αποκαλυφθεί ότι το συνολικό κόστος της λαθρομετανάστευσης, σύμφωνα πάντα με τα "επίσημα" δηλαδή παραποιημένα στοιχεία, είναι 1,8 δισ. ευρώ.

Γεγονός που σημαίνει, εφόσον η Ε.Ε. έχει δώσει μόλις μισό δισ., οι Έλληνες φορολογούμενοι έχουν επωμιστεί 1,3 δισ. ευρώ για τους λαθρομετανάστες.

Με γνώμονα δηλαδή ότι το συνολικό κόστος για τον ΕΝΦΙΑ που έχει οδηγήσει στην απελπισία τους Έλληνες, έχει επιβληθεί και επιπρόσθετος μισός ΕΝΦΙΑ για τους λαθρομετανάστες!