Λαθρομετανάστης χτύπησε τον υπεύθυνο του γηπέδου της Μόριας, επειδή δεν τους άφησε να παίξουν μπάλα

Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018 - 23:31

Λαθρομετανάστης χτύπησε τον υπεύθυνο του γηπέδου της Μόριας, επειδή δεν τους άφησε να παίξουν μπάλα

Δεν έχει τελειωμό η αποθράσυνση μερίδας των λαθρομεταναστών, η οποία όχι μόνο περνάει παράνομα τα σύνορα της Χώρας, αλλά θεωρεί ότι μπορεί να συμπεριφέρεται όπως ακριβώς… γουστάρει. Ένα νέο συμβάν, στην Λέσβο αυτή την φορά, επιβεβαιώνει τα προλεγόμενα.

Συγκεκριμένα, κουτουλιά στο μέτωπο στον υπεύθυνο του γηπέδου της Μόριας φέρεται πως έριξε λαθρομετανάστης. Το συμβάν, σύμφωνα με τοπική ιστοσελίδα, σημειώθηκε όταν ομάδα λαθρομεταναστών έφτασε στο γήπεδο να παίξει μπάλα, την ώρα που εκεί προπονούνται παιδιά με την ακαδημία τους.

Ο υπεύθυνος γηπέδου πληροφόρησε τους λαθρομετανάστες πως δεν μπορούσαν να παίξουν εκείνη την ώρα στο γήπεδο. Αποτέλεσμα ήταν οι μετανάστες να εξαγριωθούν, και ένας εξ αυτών να δώσει κουτουλιά στον υπεύθυνο του γηπέδου.

Ο άντρας φοβούμενος για τη ζωή τους έφυγε από το σημείο με προορισμό το αστυνομικό μέγαρο Μυτιλήνης για να καταγγείλει το γεγονός.. Παρόλα αυτά δεν θέλησε να υποβάλει μήνυση γιατί όπως δήλωσε φοβάται για την ζωή του.

Το περιστατικό κατήγγειλε και ο ίδιος ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Μυτιλήνης κος Αλεξίου, ο οποίος έγραψε στο Facebook: «Πριν λίγο με πήρε τηλέφωνο ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος στο γήπεδο της Μόριας, είμαι στην Αστυνομία μου λέει γιατί με χτύπησε ένας μετανάστης. Έφυγα από το σπίτι και πάω να δω τι έγινε, βρήκα τον άνθρωπο με μελανιασμένο μάτι όταν τον ρώτησα τι έγινε εκείνος μου είπε ότι στο γήπεδο έκανε προπόνηση μια Ακαδημία ήρθαν οι μετανάστες και ήθελαν να παίξουν μπάλα ,όταν τους είπα ότι δεν μπορούν να μπουν ένας από αυτούς ήρθε κοντά και μου έδωσε κουτουλιά στο πρόσωπο. Παρόλο που επέμενα να του κάνει μήνυση, ο ανθρώπος μου είπε ότι δεν θα κάνω μήνυση γιατί τους φοβάμαι. Αυτό για σήμερα από αυτούς τους δυστυχισμένους και ταλαιπωρημένους».

Το γεγονός ότι ο υπεύθυνος του γηπέδου δεν κάνει μήνυση, γιατί φοβάται για τις συνέπειες που θα είχε αν προχωρούσε σε μια τέτοια ενέργεια, φανερώνει το μέγεθος του προβλήματος. Οι Έλληνες φοβούνται για την σωματική ακεραιότητα μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ