Λαθρομετανάστες έκλεισαν την παλιά Ε.O. Αθηνών-Κορίνθου με τα κρεβάτια τους και εγκλώβισαν διερχόμενους οδηγούς - ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018 - 18:28

Κομμένη αρκετές ώρες έμεινε την Τετάρτη η παλιά Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου εξαιτίας της διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν οι «πρόσφυγες» του "hot spot" Ασπροπύργου.

Οι λαθρομετανάστες έκλεισαν την παλιά Εθνική Οδό στην διασταύρωση μετά τα διυλιστήρια και λίγο πριν τις στροφές του Ευταξία. Οι «πρόσφυγες» βγήκαν από τις παλιές εγκαταστάσεις τις Σχολής Εμποροπλοιάρχων όπου φιλοξενούνται μαζί με τα κρεβάτια τους τα οποία μετέφεραν 200 μέτρα!

Η παλιά Εθνική Οδός Αθηνών Κορίνθου που έκλεισαν, αποτελεί στην ουσία την μοναδική Λεωφόρο σύνδεσης στον Άξονα Ελευσίνας-Μεγάλου Πεύκου-Μεγάρων κι ενός πληθυσμού σχεδόν 100.000 κατοίκων και εργαζομένων, αλλά αυτό καθόλου δεν τους νοιάζει.

Δεκάδες διερχόμενοι οδηγοί παρέμειναν εγκλωβισμένοι μαζί με τα αυτοκίνητα τους και ξέσπασαν την οργή τους στις αστυνομικές δυνάμεις σχετικά με την λειτουργία του κράτους.

Σε ποια άλλη χώρα του κόσμου οι παράνομοι λαθρομετανάστες θα απέκλειαν τους νόμιμους κατοίκους σε δρόμους για τους οποίους μάλιστα πληρώνουν και διόδια;