Λαθρομετανάστες έκλεισαν τον δρόμο Θηβών-Ελευσίνας: Έβγαλαν μαχαίρι σε περαστικούς!

Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018 - 17:35

Καθεστώς ασυδοσίας από τους λαθρομετανάστες, με αποκλειστική ευθύνη εκείνων που τους έφεραν, δηλαδή της κυβέρνησης, των βουλευτών Σύριζα και ΝΔ του νομού και φυσικά του δημάρχου Θηβών.

12 ώρες διήρκεσε η διαμαρτυρία των λαθρομεταναστών στο κέντρο φιλοξενίας της Θήβας - Μέχρι τις 2 τα ξημερώματα παρέμειναν στο δρόμο - Απαιτούσαν την μεταφορά τους σε διαμερίσματα της Αθήνας

Με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα οι «πρόσφυγες» από το "hot spot" της Θήβας για ακόμη μια φορά μπλόκαραν τον δρόμο Θηβών-Ελευσίνας χθες το μεσημέρι στις 2:15 κάνοντας λόγο για άθλιες συνθήκες διαβίωσης και πως δεν μπορούν άλλο να τους κοροϊδεύει(!) η πολιτεία. Οι «πρόσφυγες» μεταξύ άλλων απαιτούσαν κανονικό σπίτι και όχι κοντέινερ καθώς υποστηρίζουν πως ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τοπικών ΜΜΕ οι λαθρομετανάστες που έκλεισαν τον δρόμο, εκτός από τις πέτρες και τα ξύλα, έβγαλαν μέχρι και μαχαίρια προκειμένου να απειλήσουν τους διερχόμενους οδηγούς που διαμαρτύρονταν για την διακοπή της κυκλοφορίας.

Διαβάστε επίσης: Λαθρομετανάστες έκλεισαν την παλιά Ε.O. Αθηνών-Κορίνθου με τα κρεβάτια τους και εγκλώβισαν διερχόμενους οδηγούς - ΒΙΝΤΕΟ