Κυβέρνηση: Αλλάζουμε την ημερομηνία των ευρωεκλογών γιατί θα συντριβούμε!

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014 - 21:32

Κυβέρνηση: Αλλάζουμε την ημερομηνία των ευρωεκλογών γιατί θα συντριβούμε!

Η ρύθμιση για την διενέργεια των ευρωεκλογών μαζί με την δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών (και όχι την πρώτη, όπως σαφώς ορίζει ο «Καλλικράτης», που στο κάτω-κάτω δικό τους δημιούργημα είναι) είναι κάτι που μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν.

Το ζήτημα, όμως, είναι τόσο σοβαρό που αναγκαστικά επανερχόμαστε, καθώς και αυτό δείχνει το πόσο αδίστακτη είναι στις σκοτεινές της επιδιώξεις η μνημονιακή κυβέρνηση των εντολοδόχων. Η νομοθετική ρύθμιση που θα καταθέσει το υπουργείο Εσωτερικών εντός της εβδομάδας για να επικυρώσει αυτή την αλλαγή ημερομηνιών στην διεξαγωγή των εκλογών έχει το απίστευτο σκεπτικό ότι, όπως γράφει χαρακτηριστικά το φιλοκυβερνητικό «Έθνος», «Σύμφωνα με το σκεπτικό της κυβέρνησης το εκλογικό σώμα δεν πρέπει να επηρεαστεί τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών από το κλίμα που θα έχει διαμορφωθεί από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών».

Μένει άναυδος ο οποιοσδήποτε από την αυθαιρεσία και την αναισθησία της Κυβέρνησης, η οποία ευθέως ομολογεί ότι η συντριβή της στις ευρωεκλογές δεν πρέπει να επηρεάσει τους ψηφοφόρους την επόμενη Κυριακή, γι αυτό και μεταθέτει τις εκλογές!

Οι τύποι είναι πρωταθλητές στις αλχημείες και τα κάθε λογής «μαγειρέματα» και κάνουν ό,τι μπορούν για να το αποδείξουν. Δεν νοιάζονται για το γεγονός ότι εξευτελίζονται και γίνονται κατάπτυστοι, πολύ περισσότερο δεν ενδιαφέρονται καθόλου για το ότι καταπατούν τους νόμους και το Σύνταγμα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα φτηνά κομματικά τους συμφέροντα. Αφού οι νόμοι και το Σύνταγμα δεν συμφωνούν με την κυβέρνηση τόσο το χειρότερο γι αυτά…

Ταυτόχρονα, όμως, η όλη διαδικασία δείχνει πόσο αδίστακτοι είναι οι εγχώριοι υποτακτικοί των διεθνών τοκογλύφων και ότι μπροστά στην εξυπηρέτηση των ανθελληνικών σχεδίων των αφεντικών τους δεν λογαριάζουν τίποτα. Με κάτι τέτοιες αντιδημοκρατικές ενέργειες ας μην απορεί κανείς γιατί έχουν στήσει την απίστευτη αυτή σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ούτε, φυσικά, θα πρέπει να απορεί κανείς για το τι στάση θα κρατήσουν όταν ο Ελληνικός Λαός εκλέξει πρώτο Κόμμα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…

Γιώργος Μάστορας