Κρίσιμες ώρες στην Συρία

Κυριακή, 29 Ιουλίου 2012 - 13:29

Κρίσιμες ώρες στην Συρία

Έτοιμοι να εισβάλλουν οι Τούρκοι, για λογαριασμό των αμερικανοσιωνιστών!

Την ίδια ώρα που μαίνονται οι μάχες στο Χαλέπι της Συρίας, με αβέβαιο το αποτέλεσμα, ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν (αυτός που όπως μας διαβεβαίωναν μέχρι πρότινος κάποιες ντόπιες πρακτοράτζες ήταν… σκοτωμένος με τους Δυτικούς…) βρίσκεται στη Λόντρα. Όχι βέβαια για τους Olympic Games, αλλά για να κάνει παιχνίδι με τους Εγγλέζους και τους λοιπούς «ανησυχούντες» για τα… ανθρώπινα δικαιώματα στην Συρία. Στα πλαίσια, λοιπόν, αυτά έδωσε κοινή συνέντευξη τύπου με τον Εγγλέζο πρωθυπουργό Κέμερον. Ας δούμε τι είπαν οι δύο άντρες (αν δεχθούμε πως ο Κάμερον είναι άντρας…):

Ερντογάν:  «Η στρατιωτική ενίσχυση στο Χαλέπι και οι πρόσφατες ανακοινώσεις όσον αφορά τη χρήση όπλων μαζικής καταστροφής είναι πράξεις μπροστά στις οποίες δεν μπορούμε να παραμείνουμε παρατηρητές ή θεατές».

Κάμερον: «Η Βρετανία και η Τουρκία ανησυχούν πως η κυβέρνηση του Ασαντ είναι έτοιμη να προβεί σε κάποιες πραγματικά φοβερές πράξεις γύρω και μέσα στο Χαλέπι. Αυτό θα ήταν εντελώς απαράδεκτο. Το καθεστώς πρέπει να καταλάβει ότι είναι παράνομο, κάνει λάθος και πρέπει να σταματήσει αυτό που κάνει».

Είναι φανερό πως… τ’ αηδόνια που ξανάσμιξαν, κάτι ετοιμάζουν. Κι όπως φαίνεται, τα κάστανα από τη φωτιά θα κληθεί να τα βγάλει το παραδοσιακό μαντρόσκυλο των αμερικανοσιωνιστών στην περιοχή: η Τουρκία. Επίκειται, λοιπόν, τουρκική εισβολή στη Συρία; Τις επόμενες ώρες θα μάθουμε!