Κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές εναντίον Χρυσής Αυγής: Στάση εργασίας όποτε έχει εκδήλωση το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017 - 15:00

Κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές εναντίον Χρυσής Αυγής: Στάση εργασίας όποτε έχει εκδήλωση το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα

Επειδή οι μεθοδεύσεις με την «Επιτροπή Δεοντολογίας» είναι απολύτως βέβαιο ότι θα έχει κακό τέλος για τον εμπνευστή της Τσακνή, αφού είναι παράφορα αντισυνταγματική, παράνομη και αντιδημοκρατική, οι κρατικοδίαιτοι, που ρουφάνε το αίμα του Ελληνικού Λαού με το... καλαμάκι, αποφάσισαν να δημιουργήσουν και ένα σχέδιο «εκτάκτου ανάγκης» σε περίπτωση που αναγκαστούν να καταργήσουν την «επιτροπή δεοντολογίας».

Σε σχετική ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ, οι συνδικαλιστές της κομματικής ΕΡΤ, ανακοίνωσαν ότι από τούδε και στο εξής θα έχουν στάση εργασίας κατά τη διάρκεια προβολής θέσεων και εκδηλώσεων της Χρυσής Αυγής.

Κοινώς, οι κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές δηλώνουν ότι ακόμα και αν κριθεί παράνομη η πρωτοβουλία Τσακνή, αυτοί θα προχωρήσουν σε κατάχρηση του δικαιώματος της απεργίας, προκειμένου να φιμώσουν την Χρυσή Αυγή.

Προφανώς, οι κρατικοδιαίτοι συνδικαλιστές δεν γνωρίζουν ότι ο μισθός τους και τα σκανδαλώδη συνδικαλιστικά τους προνόμια απορρέουν από την εισφορά που δίνουν οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, μέσω της ΔΕΗ, για την κρατική τηλεόραση.

Και αυτό εν τέλει θα αναγκαστούν και να το μάθουν και να το σεβαστούν.