Κουμουτσάκος: Έχουμε 151 μέρες για να σώσουμε την Ευρώπη των τοκογλύφων από την επέλαση των Εθνικιστών!

Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018 - 19:32

Κουμουτσάκος: Έχουμε 151 μέρες για να σώσουμε την Ευρώπη των τοκογλύφων από την επέλαση των Εθνικιστών!

Δήλωση περί των επερχόμενων ευρωεκλογών εξέδωσε ο τομεάρχης εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Κουμουτσάκος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Χατζηνικολάου.

Όπως τόνισε ο Κουμουτσάκος: "Η Ευρώπη πρέπει να ξανά είναι δίπλα στους πολίτες. Δεν έχει χρόνο πολύ για αυτό, διότι μέχρι τις ευρωεκλογές μένουν 151 ημέρες. Σε 151 ημέρες πρέπει να ξαναπείσει η ενωμένη Ευρώπη, η Ευρωπαϊκή Ένωση, ότι δεν αφήνει πίσω τους αδύναμους Ευρωπαίους πολίτες διότι αν δεν το προλάβει μέσα σε αυτές τις 151 ημέρες, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι τέτοια που να μιλάμε για αλλαγή της φυσιογνωμίας της Ευρώπης".

Και συνέχισε: "Κρούω τον κώδωνα κινδύνου όπως και πολλοί άλλοι ότι αυτοί που έχουν μείνει πίσω, αποκτούν φωνή, ζητούν σεβασμό, ζητούν να τους αναγνωρίσουμε και να αισθανθούν ότι είμαστε δίπλα τους. Αν δεν το κάνουμε αυτό τα Κίτρινα Γιλέκα ξέρετε έχουν μια σημειολογία, ακόμα και το κίτρινο είναι ότι είναι εδώ, φαίνομαι, αναγνωρίστε με, σεβαστείτε με, ακούστε με. Αν η Ευρώπη θέλει να πορευτεί στο δρόμο που είχε από την αρχή, αυτόν που είχαν χαράξει οι ιδρυτές της, δηλαδή μια Ευρώπη δημοκρατική, ελεύθερης οικονομίας αλλά με βαθιά κοινωνικές αναφορές, πρέπει να κάνει κάτι γρήγορα για να μην δούμε τις δυνάμεις τις αντιευρωπαϊκές, τις δυνάμεις της μισαλλοδοξίας και του ακραίου εθνικισμού να κερδίζουν πόντους"

Δεν χρειάζεται να πούμε παραπάνω από όσα είπε ήδη ο Κουμουτσάκος. Το δυστύχημα για τον Κουμουτσάκο και τους ομοϊδεάτες του είναι ότι 151 ημέρες είναι πολύ λίγος χρόνος για να αναστραφεί η εικόνα που επί δεκαετίες έχει χτιστεί για την Ευρώπη των τοκογλύφων και της Παγκοσμιοποίησης. Η ώρα των Εθνικιστών έρχεται!