Κοσμοσυρροή στο Μεσολόγγι για την παρουσίαση των υποψηφίων της Χρυσής Αυγής για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019 - 22:32

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε σε κεντρική αίθουσα του Μεσολλογίου για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Με εθνικιστικό παλμό και ενθουσιασμό έγινε η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου “Πατριωτική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα”, το οποίο διεκδικεί με αξιώσεις να ακούγεται η φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών στην Περιφέρεια.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο Συναγωνιστής Νίκος Μακρής, ο οποίος έδωσε το στίγμα των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο οποίος τόνισε πως την ώρα που οι θεσμοί καταρρέουν, η μόνη λύση και Ελπίδα του Έθνους είναι η Χρυσή Αυγή.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την “Πατριωτική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα”, Ανδρέας Νικολακόπουλος ανέλυσε το πρόγραμμα και τις προτάσεις της παράταξης για την Περιφέρεια.

Την εκδήλωση έκλεισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και Βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος τόνισε ότι πρέπει να σταλεί ηχηρό Εθνικιστικό μήνυμα στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο με την στήριξη των ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής στις αυτοδιοικητικές εκλογές και στις ευρωεκλογές.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο.