Κοινωνικό μέρισμα: Ο Τσίπρας αφού αφαίμαξε τους Έλληνες, δίνει... φιλοδώρημα

Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 - 12:12

Κοινωνικό μέρισμα: Ο Τσίπρας αφού αφαίμαξε τους Έλληνες, δίνει... φιλοδώρημα

Άλλο ένα μνημείο κοροϊδίας απέναντι στους, δοκιμαζόμενους από τα Μνημόνια, Έλληνες έστησε ο ανεκδιήγητος Τσίπρας με το χθεσινό του διάγγελμα, με το οποίο πανηγύρισε το περιβόητο «κοινωνικό μέρισμα».

Πολιτικά και επικοινωνιακά, πρόκειται για την αντεπίθεση Τσίπρα, ο οποίος επί μήνες έπινε το αίμα των Ελλήνων και τώρα θα τους μοιράσει ψίχουλα για να κατευνάσει την λαϊκή οργή. Ουσιαστικά, η διανομή 1,4 δισ. ευρώ εμπρός στην φοροκαταιγίδα που έχει προηγηθεί τους προηγούμενους μήνες δεν δικαιολογεί την διενέργεια διαγγέλματος, ιδιαιτέρως από την στιγμή που εν τέλει την έγκριση θα την δώσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι.

Οι «θεσμοί» πάντως που άκουσαν τις εξαγγελίες Τσίπρα περιορίστηκαν στο να πουν ότι δεν τις έχουν μελετήσει και συνεπώς τα «1,4 δισ.» που εξήγγειλε ο Τσίπρας θα μειωθούν κατά πολύ, καθιστώντας το διάγγελμα ακόμα πιο «φούσκα».

Θυμίζουμε ότι την όλη φάρσα με το κοινωνικό μέρισμα, που δεν μπορεί παρά να θυμίζει έναν ληστή που αφήνει πουρμπουάρ στο θύμα, είχε ξεκινήσει από τον Σαμαρά και τότε τον κράζανε οι συριζαίοι. Τώρα οι νεοδημοκράτες κράζουν τους συριζαίους για την ίδια αισχρή, πολιτικάντικη πρακτική.

Ο Λαός θα πρέπει να καταλάβει ότι τα μερίσματα και τα «λεφτά υπάρχουν» δεν είναι παρά οι φτηνές δικαιολογίες του συστήματος εξουσίας που τον εξοντώνει. Η λύση δεν θα έλθει μέσα από «κοινωνικά μερίσματα», αλλά μόνο από το Εθνικό Σχέδιο της Χρυσής Αυγής για εθνική ανασυγκρότηση και στροφή στην εθνική παραγωγή.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής σημείωσε: "Οι πολιτικοί απατεώνες Τσίπρας και Καμμένος μοιράζουν ως δήθεν δώρο ένα ελάχιστο μέρος της οικονομικής αφαίμαξης του ελληνικού λαού".