ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Οι αλβανοί απαγόρευσαν την είσοδο στον αρχισυντάκτη της εφημερίδας “Χρυσή Αυγή”!

Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018 - 14:15

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Οι αλβανοί απαγόρευσαν την είσοδο στον αρχισυντάκτη της εφημερίδας “Χρυσή Αυγή”!

Κλειστά σύνορα, προσαγωγές και... απελάσεις σε όσους πηγαίνουν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Δεκάδες Έλληνες που μεταβαίνουν σήμερα στην Βόρειο Ήπειρο για να συνοδεύσουν τον Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα στην τελευταία του κατοικία μπλοκαρίστηκαν στα σύνορα από τις αλβανικές αρχές.

Οι αλβανοί μετά τους εξονυχιστικούς ελέγχους προχώρησαν σε προσαγωγές Ελλήνων, επειδή φορούσαν "μπλουζάκια της Χρυσής Αυγής" ή επειδή είχαν τατουάζ με αρχαιοελληνικά σύμβολα.

Με γελοίες δικαιολογίες αναφορικά με τα πόσα χρήματα έχουν πάνω τους και άλλες προφάσεις απαγορεύουν την είσοδο σε δεκάδες πατριώτες που είχαν κατεύθυνση τους Βουλιαράτες.

Ιδιαίτερα για τον αρχισυντάκτη της εφημερίδας "Χρυσή Αυγή", Συναγωνιστή Νίκο Κωνσταντίνου του απαγορεύθηκε η είσοδος χωρίς καμία δικαιολογία και... απελάθηκε στην Ελλάδα!

Προφανώς οι αλβανικές αρχές σε συνεννόηση με τις ελληνικές έχουν κάποια λίστα με "ακραία στοιχεία" και απαγορεύουν την είσοδο στους Έλληνες που θέλουν να τιμήσουν τον Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα.

Διαβάστε επίσης: Και νεκρό τον φοβούνται: Οι αλβανοί απαγορεύουν σε λεωφορεία από την Ελλάδα να πάνε στους Βουλιαράτες για την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα - ΒΙΝΤΕΟ