Τα κατηχητικά ανηλίκων του ΚΚΕ και το πιστόλι της Κανέλλη

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013 - 19:57

Τα κανάλια της διαπλοκής σε αγαστή συνεργασία με κυβερνητικούς παράγοντες που διαρρέουν παράνομα ανακριτικό υλικό έχουν επιδοθεί σε έναν ανελέητο πόλεμο λάσπης κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Διαστρεβλώνουν την αλήθεια και προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι η Χρυσή Αυγή προέβαινε σε έκνομες πράξεις. Παρουσιάζουν προσωπικές φωτογραφίες των βουλευτών μας όπως και ένα ανήλικο παιδί που δήθεν χαιρετά ναζιστικά με το αριστερό χέρι υψωμένο, ενώ οι ίδιοι έδιναν συνεντεύξεις στο Τύπο παρουσιάζοντας τον οπλισμό τους.

Μάλιστα σε δημόσιες εκδηλώσεις τους υποχρέωναν ανήλικα και ανυποψίαστα παιδιά να χαιρετούν όπως χαιρετούσε ο αδίστακτος εγκληματίας και δολοφόνος εκατομμυρίων ανθρώπων πατερούλης Στάλιν. Εν συνεχεία παρουσίαζαν αυτές τις φωτογραφίες στον έντυπο Τύπο και στο διαδίκτυο χωρίς καν να θολώσουν τα πρόσωπα των μικρών παιδιών. 

Βέβαια, για όλα αυτά δεν είπε κουβέντα στον Ευαγγελάτο πριν λίγο η Κανέλλη, ούτε για το γεγονός πως ξεφτίλιζε τα ήθη και τα χριστιανικά έθιμα βαφτίζοντας γάτες!