Κατάστημα Αλληλεγγύης και Συλλογής Τροφίμων στην Ανατολική Αττική

Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012 - 10:34

Κατάστημα Αλληλεγγύης και Συλλογής Τροφίμων στην Ανατολική Αττική

Ο αγώνας που έχει κηρύξει η Χρυσή Αυγή με θέμα "Προσφορά και Αλληλεγγύη στους Ελληνες" έχει επεκταθεί πλέον σε όλη την Ελλάδα. Η Τοπική Οργάνωση Ανατολικής Αττικής στην Αρτέμιδα συμβάλλει δυναμικά σ'αυτόν τον αγώνα και ήδη εδώ και τρεις εβδομάδες, λειτουργεί το Κατάστημα Αλληλεγγύης και Συλλογής Τροφίμων,  καθώς και ειδών Πρώτης Ανάγκης.

Με τη βοήθεια των μελών της Τοπικής Οργάνωσης και με τη συγκινητική ανταπόκριση των απλών Ελλήνων πολιτών, τα γεμάτα από τρόφιμα ράφια του Καταστήματος δίνουν τη δυνατότητα σημαντικής ανακούφισης σε συμπατριώτες μας, οι οποίοι έχουν περιέλθει σε τέτοια ανάγκη εξ'αιτίας της πολιτικής των κομμάτων του μνημονίου και της τρόικας. Επίσης, στο πλαίσιο της αλληλεγγύης, παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη σε όποιο συμπατριώτη μας τη χρειάζεται. Ψυχολόγος μας θα βρίσκεται εκεί για να σας ακούσει και να μιλήσει μαζί σας.

Τα γραφεία μας  είναι ανοιχτά κάθε Πέμπτη  7-9 μμ, στην Αρτέμιδα, Αγ. Μαρίνας 10. Η  Χρυσή Αυγή είναι κοντά στον κάθε Ελληνα που το έχει ανάγκη,όμως και η συνεισφορά των Ελλήνων, έστω και στο ελάχιστο,είναι το ίδιο σημαντική.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τ.Ο.ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ