Κατάπτυστες δηλώσεις Φίλη κατά του Εθνομάρτυρα Κατσίφα: “Τι δουλειά είχε να υψώσει την Ελληνική Σημαία στην... Νότιο Αλβανία;” ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018 - 20:31

Με κατάπτυστες και προσβλητικές προς τον ακόμα άταφο Ήρωα της Βορείου Ηπείρου, Κωνσταντίνο Κατσίφα, ο συριζαίος Φίλης αποκάλυψε όλο τον εθνομηδενισμό του και το μένος κατά του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.

Σε δηλώσεις στο TV Creta ο πρώην υπουργός Παιδείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης δήλωσε για την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στο χωριό Βουλιαράτες από τους αλβανούς αστυνομικούς:

«Όταν ένα πρόσωπο πηγαίνει με καλάσνικοφ σε μία ξένη χώρα, υψώνει την σημαία την ελληνική... Ποια περιοχή ξένης χώρας όμως; Έχει μία ιδιαιτερότητα αυτή η περιοχή. Είναι νότιος Αλβανία. Το ξαναλέω και προσέχω τα λόγια.

Είναι νότιος Αλβανία, όχι Βόρειος Ήπειρος. Είναι αλβανικά τα εδάφη, στην αλβανική κυριαρχία και εκεί ζούσε και ζει δυστυχώς σε μικρότερο βαθμό, διότι έχει φύγει πολύς κόσμος, η ελληνική μειονότητα. Αυτό είναι άλλη ιστορία.

Φαντάζεστε να έρθει ένας τούρκος στη Θράκη με ένα καλάσνικοφ και να υψώσει την τουρκική σημαία και να πυροβολεί εναντίον των αστυνομικών; Τι θα λέγατε εσείς;».

Ειλικρινά δεν έχουμε να πούμε τίποτα... Τον παραδίδουμε στην χλεύη του Ελληνικού Λαού!