Καταποντίζεται η Μέρκελ: Πρώτο κόμμα στην Ανατολική Γερμανία το AfD!

Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 - 21:02

Καταποντίζεται η Μέρκελ: Πρώτο κόμμα στην Ανατολική Γερμανία το AfD!

Το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα και οι απολήξεις του θα είναι το τέλος για το αμαρτωλό πολιτικό σύστημα σε ολόκληρη την Ευρώπη από ό,τι φαίνεται. Ακόμα και στην «αντιρατσιστική» Γερμανία, όπου διώκονται τα πάντα, οι δημοσκοπήσεις προκαλούν τρόμο στους καθεστωτικούς λακέδες.

Συγκεκριμένα, δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σήμερα στη κυριακάτικη έκδοση της γερμανικής εφημερίδας «Bild» δείχνει ότι οι πατριώτες του AfD εκτοπίζουν στη δεύτερη θέση το κόμμα της Μέρκελ.

Οι συνεχείς δολοφονίες γερμανών από λαθρομετανάστες είχαν αντίκτυπο στην κοινή γνώμη, η οποία άλλωστε εκφράστηκε και από τις πάνδημες διαδηλώσεις ενάντια στην Μέρκελ, τις οποίες – αξίζει να σημειωθεί – προσπάθησαν να προβοκάρουν με επεισόδια οι αριστεριστές, δείγμα ότι το πολιτικό σύστημα είναι ενιαίο από αριστερά μέχρι δεξιά.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που διενήργησε το ερευνητικό ινστιτούτο «Emnid», το πατριωτικό κόμμα AfD έρχεται πρώτο με 25%. Το κόμμα της Μέρκελ ακολουθεί με ποσοστό 24%. Τρίτη δύναμη αναδεικνύεται η γερμανική Αριστερά με το κόμμα «Die Linke» να αποσπά ποσοστό 18%. Οι Σοσιαλδημοκράτες καταλαμβάνουν την τέταρτη θέση, με ποσοστό μόλις 14%, το χειρότερο στην ιστορία τους. Ακολουθούν οι «Ελεύθεροι Δημοκράτες «FDP» με ποσοστό 7% ενώ οι Πράσινοι «Die Gruene» με 6%.

Αυτή η εικόνα αποτυπώνεται σε ολόκληρη την Ευρώπη, γι’ αυτό και οι εγχώριοι καθεστωτικοί τρέμουν σε κάθε είδηση εγκληματικότητας των αλλοδαπών, φτάνοντας μέχρι του σημείου της απόπειρας πλήρους αποκρύψεως της δολοφονίας ενός Έλληνα από λαθρομετανάστες στου Φιλοπάππου.