Άγριο κράξιμο σε Μουζάλα από κατοίκους της Χίου: Τον φυγάδευσε η Ασφάλεια του αεροδρομίου από την πίσω πόρτα - ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 - 16:22

"Σε δύο χρόνια έχουν έρθει 50.000 λαθρομετανάστες και έχουν επιστραφεί μόνο 1.500 στην Τουρκία" καταγγέλλει ο δήμαρχος της Χίου.

Την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην Χίο (αλλά και τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου) περιέγραψε ο δήμαρχος του νησιού, Μανώλης Βουρνούς, λίγες μόλις ώρες μετά την επεισοδιακή αναχώρηση του Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα από κατοίκους του χωριού Χαλκειός της Χίου που ζητούσαν, συν τοις άλλοις, και την παραίτηση του ανεκδιήγητου αυτού τύπου.

Μάλιστα, η Αστυνομία αναγκάστηκε να φυγαδεύσει τον υπουργό από άλλη είσοδο του Αεροδρομίου, οδηγώντας τον στα γραφεία της Ασφάλειας του Αερολιμένα.

Στις δηλώσεις του ο δήμαρχος της Χίου κατήγγειλε, αναφερόμενος στους λαθρομετανάστες, ότι «οι επιστροφές είναι της τάξεως των 1.500, όταν από τον Μάρτιο του 2016, οπότε εφαρμόστηκε η συμφωνία, έχουν έρθει 50.000»!

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι «είναι πολιτική βούληση να μην γίνονται επιστροφές». Η καταγγελία του δημάρχου της Χίου είναι ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί όχι μόνο στην Χίο, αλλά και στα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου, που δέχονται τις συνέπειες της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης. 

Το γεγονός, μάλιστα, ότι καταγγέλλει ότι υπάρχει άνωθεν πολιτική απόφαση να μην γίνεται απέλαση των λαθρομεταναστών, περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα, καθώς φανερώνει το σχέδιο της ανθελληνικής εξουσίας να μετατρέψει την Χώρα σε χώρο και τον Ομοιογενή Λαό της σε ετερογενή πληθυσμό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ