Αποτροπιασμός στην Χίο: Αφγανή μητέρα κατήγγειλε τον σύζυγό της ότι επιχείρησε να βιάσει το 11 μηνών βρέφος τους

Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 - 13:39

Αποτροπιασμός στην Χίο: Αφγανή μητέρα κατήγγειλε τον σύζυγό της ότι επιχείρησε να βιάσει το 11 μηνών βρέφος τους

Απίστευτα (όσο και απόλυτα αηδιαστικά) πράγματα φαίνεται να συμβαίνουν στην Χίο, καθώς συγκλονισμένες οι υγειονομικές υπηρεσίες του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου Χίου εξετάζουν από χθες το βράδυ καταγγελία αφγανής μητέρας ότι ο σύζυγος της επιχείρησε να βιάσει το μόλις 11 μηνών βρέφος τους!

Η οικογένεια διαμένει σε δομή εκτός ΒΙΑΛ, και ο κατηγορούμενος «πατέρας» φρουρείται σε ειδικό δωμάτιο του Νοσοκομείου από αστυνομικές δυνάμεις, στις οποίες καταγγέλθηκε η αποτρόπαιη υπόθεση.

Νοσοκομειακοί υπάλληλοι υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη οικογένεια έχει απασχολήσει κατά κόρον τις αρχές, με τον «πατέρα» να εμφανίζει μια κατ’ εξακολούθηση παραβατική συμπεριφορά ακόμα και στα μέλη της οικογένειας του. Το συμβάν επιβεβαιώνει και η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, η οποία αναμένεται να δώσει λεπτομέρειες μετά την εξέταση από τον ιατροδικαστή. 

Πέρα από το γεγονός ότι αυτό το κτήνος είναι ένας ακόμη λαθρομετανάστης που καλύπτεται πίσω από την ψευδεπίγραφη ταμπέλα του πρόσφυγα, η καταγγελία  αυτή έχει το πλέον αποτρόπαιο περιεχόμενο.

Το «μπουμπούκι» αυτό, που φέρεται να μην έχει σεβαστεί στο ελάχιστο ούτε το ίδιο το παιδί του, είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό δείγμα του ότι η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση με την ευλογία του κρατικού μηχανισμού και των «ούφο» που φωνάζουν «ανοιχτά σύνορα» και «νομιμοποιήστε όλους τους μετανάστες» φέρνει στα εδάφη μας και τέτοιου είδους τέρατα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ